Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Катаи потписао за Звезду

Фудбалер Олимпијакоса и бивши првотимац Војводине, Александар Катаи је напокон постао члан Црвене звезде.

Након приче која се провлачи у медијима и на Маракани сваког прелазног рока о његовом доласку међу црвено-беле, договор је коначно постигнут. Катаи ће у Звезди играти као позјамљен играч грчког клуба годину дана, а уколико задовољи Црвена  звезда ће наредног лета моћи да откупи његов уговор за 600 000 евра.

Да ли овај долазак значи уједно и одлазак Дарка Лазовића, сазнаћемо наредних дана.

Повезане вести

15 comments

raca сеп 1, 2014 at 19:25

Nasi napadaci Rakic i Jovic u ova cetiri kola imaju losu realizaciju sansi i zato mislim da treba dati sansu Despotovicu.

Reply
Звезда шампион! сеп 1, 2014 at 15:06

Добродошао ❗ Мени не брине то што је у питању позајмица,и већи клубови од нас позајмљују играче,ако се покаже као одлично појачање треба на крају сезоне некако скрпити тих 600 000.

Reply
cz сеп 1, 2014 at 10:39

Mislim da nam je potreban,da li ce Lazovic sada otici ili na zimu ne zna se,ali valja se obezbjediti,moze se desiti i da nas Pecnik napusti.Sada jesmo malo pretrpani,Gavric ce otpasti ali polako,mislim da ce Lalatovic i njemu obezbjediti neke utakmice i minutazu.Nadam se da ce Katai opravdati ocekivanja,jer mene jedino sto brine u igri Zvezde jeste slaba realizacija,obice nam se od glavu ti silni promasaji i stative,sve te lopte znao je da pokupi Mrdja,Rakic se trudi ali nedovoljno,medjutim vidjecemo moraju i krila jos bolje,Pecnik je fizicki nespreman jos,Lazovic vec dve tekme nevidljiv doduse sa Spartakom nije igrao ali kazem za predhodne.Sto se dovodjenja igraca tice,mislim da smo zavrsili svi mi ovde zelimo sto vise mladih u timu,i treba tako ali ne moze se nista ni bez iskusnijih,ima mnogo dokaza za to,uz njih i mladi ce bolje djelovati i uciti a potez igraca kao sto je Milijas moze da rijesi utakmicu,ali ne treba tugovati za onim cega nema vec se uzdati u svoje snage,pa se nadam i da ce Bosancic biti spreman,uz Avramovskog,Ristica,Tenka bice to odlicna sredina,mali Ristic je izjavio da mu je lakse ulaziti sa klupe tako da bi ja Avramovskog uzeo kap prvi izbor,ali nije na nama jer dolaskom ovog igraca i Pecnik moze iza napadaca.Mozemo jos bolje,sad definitvno treba naci prvi tim i uigravati ga,a kao sto dole neko rece sinoc partizan ispade kao ja cu reci real ahaha 😀 nisam utakmicu gledao ali golove jesam i bile su to dobre akcije,sad pusteno ili ne,trpaju oni dobro pogotovo na gostovanjima,bice gusto ove godine.

Reply
MILAN KG сеп 1, 2014 at 14:44

TREBALOJE DA DOVEDEMO SPICA JOVIC JE KLINAC IMA 16 GODINA RAKIC I DESPOTOVIC NE MOGU DA IZNESU CELO PRVENSTVO DAJ BOZE DA GRESIM PO MENI ONI NEMAJU KVALITET DA DAJU TOLIKO GOLOVA KOLIKO SU DALI MRDJA I DAUDA.

Reply
cz сеп 1, 2014 at 18:44

Tu se slazem,i rekao sam da me to brine svi znamo da nisu na nivou Mrdje i Daude,bar smo uvjereni sto se Rakica tice,a Despotovica cemo vidjeti.Bas se osjeti da nam fali odlican napadac,tu je rupa i kad bi ga imali,bi bi to odlican tim.Necu da sudim jos,ali takav je i moj osjecaj,Jovic jos mlad on samo sa klupe moze.Lalatovic igra sa jednim spicem i bas zbo toga nam pravi treba,mozda pokusati sa dva ali sumnjam da ce to trener uraditi,nedostaju golovi itekako,za sada bodovi su tu ali svi ti promasaji,pa i onaj srecni gol Rakica protiv vojvidine kostace kad tad

Reply
Sijuks сеп 1, 2014 at 01:54

jel zna neko gde su otisli brajovic, zivkovic i zukanovic na pozajmice?

Reply
MILAN KG авг 31, 2014 at 22:38

ono je smesno kako se rad sklonio grobarima ovi prolaze poder njih i daju golove a igraci rada ne mrdaju!!!!! ispade partizana ko barsa dali 14 golova ma dajte bre ljudi.

Reply
Luka сеп 1, 2014 at 14:42

Dali bismo i mi u prva četiri kola makar toliko, da imamo krštenog špica.

Reply
neco-peco авг 31, 2014 at 22:04

ja se jos dva sata nadam Cavricu, sve gledam po medijima neki naslo koji pocinje sa BOMBA!

Reply
madness2233 авг 31, 2014 at 22:03

Koliko znam njemu istice ugovor sledece leto sa Olympiakosom,tako da ovih 600k mogu grci okaciti macku o rep.Dakle moze i za 0 evra sledece leto da dodje..Mislim da bi bilo dobro dovesti jos jednog polu-spica,a potom u slucaju dobre ponude prodati Lazovica.Zasluzio je.

Reply
redness авг 31, 2014 at 22:30

Ističe mu ugovor 2016. godine. Sve i da ističe 2015., ako odigra dobro naša ponuda ne može da se meri sa ponudama koje će dobiti (što od Olimpijakosa, što od ostalih klubova). A 600k klauzula je tu forme radi, mi smo u situaciji kad 600k ne bi mogli da damo ni za novog Piksija. Al dobro, ako će doneti kvalitet nema veze. I prošle godine smo imali igrače koji kao da su na pozajmicu bili, nikakve novčane koristi nismo imali, sem oprost dugovanja.

Reply
realno авг 31, 2014 at 21:30

Dali su ovi ljudi normalni ? Pa šta će im Katai, pozajmica, 600 000 evrića i slične priče… 😀
Smešno, smešno …..

Reply
pera авг 31, 2014 at 21:30

Ja sam se nadao da Čavrić potpiše jer nam treba takav igrač. Svejedno dobrodošao Katai a Darku sretno u novom klubu.

Reply
madmix авг 31, 2014 at 22:53

a sta ce ti cavric pored luke,despota i rakica?

Reply
pera сеп 1, 2014 at 06:35

Pa recimo da svakom od njih fali ponešto što ima ovaj igrač. Prošlu sezonu je Mrdja presudio, ove sezone mi nemamo takvog igrača. Pogotovu što igramo sa jednim špicem a ako Darko sigurno odlazi onda bi momak mogao da igra i tog desnog spoljnjeg jer ima sve i brzinu i snagu a zna da vraški da gol. U svakoj šansi reaguje kako treba. Drugo to je po meni najperspektivniji napadač u ligi i što ne bi bio kod nas pogotovu što je javna tajna da je Zvezdaš.

Reply

Leave a Comment