Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Боби Марјановић постао глумац!

Бобан Марјановић на филмском платну. Није шала! Центар Црвене звезде Телеком окушао се у глумачким водама па ће публика моћи ускоро да га види у играном филму и телевизијској серији под назиовом „Бићемо прваци света“. Овај историјски, спортски и биографски филм приказаће како су четворица визионара – Небојша Поповић, Бора Станковић, Радомир Шапер и Александар Николић од кошарке направили најбољи колективни производ са Балкана.

Бобан Марјановић у овој филмској причи има занимљиву улогу у којој се одлично снашао. Наиме, тумачио је лик чувеног совјетског кошаркаша Јаниса Круминша:

Био је јако висок и јако добар играч. То је то. Погодили су ми улогу, нема шта“, уз осмех почиње причу о свом глумачком искуству Марјановић.

Заиста феноменално искуство. Нисам имао представу како се све то ради и био сам одушевљен како је све функционисало. Организација је била изванредна, све је било испланирано до најситнијих детаља, а према мени су сви били веома љубазни. Лепо су ме прихватили и заиста није фраза када кажем да ми је било велико задовољство“, објаснио је Марјановић.

И о нашем чувеном редитељу Дарку Бајићу, Боби је имао само речи хвале:

„Изванредан човек и одличан у послу којим се бави. Врло прецизно и јасно ми је објаснио шта жели од мене и надам се да сам оправдао његова очекивања.“

С обзиром да је око себе имао изванредну екипу Марјановићу снимања нису тешко пала:

Снимали смо на две локације, на Београдском сајму и у Клубу књижевника. Све то је трајало два дана и једва чекам да видим како је све испало, закључио је Марајановић, a преноси званични сајт кошаркашког клуба Црвена звезда Телеком.

Повезане вести

Leave a Comment