Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Јованчевић тријумфовао у трци на 100 метара на митингу у Пријепољу

Тренутно најуспешнији атлетичар Црвене звезде, Страхиња Јованчевић освојио је прво место у трци на 100 метара и друго у скоку у даљ на првом интернационалном атлетском митингу “Пријепоље 2014“.

Јованчевић је до победе у трци на 100 метара стигао резултатом од 10,88 секунди, док је у својој примарној дисциплини скоку у даљ заузео другу позицију скоком од 7,17 метара, само девет центиметара мање од свог великог ривала Лазара Анића (Раднички Крагујевац), који је после дужег времена био испред Звездиног аса. Страхиња је пре само неколико дана био други у скоку у даљ на Ханжековићевом меморијалу у Загребу, када је имао скок од 7,38 метара, а сада је освојио прво и друго место и на тај начин потврдио да је тренутно Звездин атлетичар број један, иако му време нимало није било савезник, јер је у Пријепољу падала јака киша уз прохладно време које је ометало такмичаре у остваривању бољих резултата.

Од осталих Звездиних атлетичара до трећег места у трци на 800 метара стигао је Немања Иванежа резултатом 2:01,24, док је Кристијан Матковић са 6,47 био трећи у скоку у даљ. Николета Симић је тријумфовала у трци на 100 метара са 12,56 секунди, а код атлетичарки до трећих позиција у својим дисциплинама стигле су три такмичарке црвено-белих. Ивана Огњановић је у скоку у даљ била трећа са прескоченим 5,46 метара, док је Милица Живић у трци на 400 метара такође заузела треће место резултатом 1:04,00, а Тамара Дамњановић је као трећепласирана прошла кроз циљ у трци на 100 метара (12,79).

Повезане вести

Leave a Comment