Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Шокантно: Звезда на корак од неиграња домаћег првенства!

Црни дани за рукометни клуб!

Како смо писали и пре неколико дана, рукометни клуб Црвена звезда још увек није добио лиценцу за учешће у домаћим такмичењима. Разлог – дуг који износи 60 000. Тај износ дугује се Николи Докићу, Николи Шљиванчанину, Урошу Милошевићу, Стефану Ћирићу и Немањи Зеленовићу.

Како стоје ствари и како кажу последње информације – неће је ни добити! Шокантну вест, која се, ипак, могла и наслутити након дешавања протеклих дана, преноси Спорт.

Поред тога, Журнал преноси изјаву председника Заједнице клубова мушке Супер лиге Драгана Јаћовића, који је рекао да је Звезда све даље од решења.

„Према усменом обавештењу добијеном од људи из Спортског друштва нису успели да се договоре са играчима око динамике исплате. Сви рокови су већ пробијени, првенство почиње за две недеље, али како сада ствари стоје све су даље од добијања дозволе за такмичење. Покушавам и даље да ступим у контакт са неким из клуба, али за сада безуспешно. Заједница је имала максимално разумевање за Звездине проблеме, изашли смо у сусрет тако што смо репрограмирали дуг према лиги, али неке ствари нису ни до нас.“

Повезане вести

7 comments

uozbiljite se сеп 7, 2014 at 00:05

NEMOJ molim te ON više da diše za Zvezdu,pogušismo se !!!!! :facepalm:

Reply
Milos сеп 12, 2014 at 10:26

ma idi ti kod tvog DV, on je covek i trener po tvom ukusu, pa tu disi ako mozes

Reply
Luka сеп 6, 2014 at 16:05

Niko ni prstom da mrdne… nikakve papire ni garancije nismo pribavili, kao da ih izazivamo da nas izbace iz lige. Zašto i kome to ide u prilog, nisam pametan, ali očigledno da u našem SD ima neko kome sve ovo odgovara.

Reply
MilosM сеп 6, 2014 at 14:23

Dokle vise … Perun dise za ovaj tim i niko da se seti ni da ponudi pomoc , ni mi zvezdasi da se organizujemo … TUGA!!!

Reply
Realno сеп 6, 2014 at 11:45

A sto vi iz MCZ ne pozovete klub , perunicica ili odete u klub da pitate dal je ovo tacno? Ili vas prosto mrzi da odete? Briga vas za klub ocigledno I vi ste mi portal Sportskog drustva CZ jedino sto znate je da copy-paste radite i postavljate glupe statuse na fejsbuku…..

Reply
Драган сеп 6, 2014 at 16:40

Ма тако је, браво, све си добро објаснио. Осим што треба истаћи да смо бар два пута недељно у рукометном клубу, што смо прикупљали новчану помоћ за клуб, што смо им направили и одржавамо сајт и пишемо текстове за исти и тако редом. Ал као што кажеш, шта ми знамо, ти све боље знаш. Два бамбија за тебе.

Reply
Mulutin сеп 6, 2014 at 22:41

Koliko znam, MCZ nije nikakav zvanicni portal Sportskog drustva vec sajt koji je par zaljubljenika osnovalo i odrzava ga o svom trosku. Drugim recima, imaju istu snagu, moc, odgovornost…kako god zelis, isto kao i bilo koja grupa navijaca. A to sto si se ti nasao pametan da prosudjujes o necijem ucinku bez da si se imalo upoznao o situaciji, to je tvoja stvar.

Reply

Leave a Comment