Moja Crvena Zvezda
НајновијеПрипремеФудбал

Јовић и Лазовић након утакмице са Спартаком

У веома занимљивој и отвореној утакмици коју су одиграли Спартак из Москве и Црвена звезда, добар утисак оставили су и Лука Јовић и Дарко Лазовић.

Млади Звездин нападач је одлично искористио шансу која му се указала у 84. минуту, и на тај начин је донео свом тиму изједначење.

– Много сам срећан због поготка. Имали смо после њега прилику и да преокренемо резултат, да поведемо са 2:1 и победимо, али пропустили смо ту шансу. Биће боље следећи пут. Могли смо много боље одиграти у другом полувремену, али нисмо добро пре свега тактички стајали. Да смо изашли мало више горе, као што је тренер и тражио од нас, мислим да би утисак био бољи, имали бисмо више шасни, већи посед и самим тим бољи резултат – сматра стрелац јединог гола за Црвену звезду.

Лазовић је у првом полувремену био веома расположен за игру, и уједно је био и креатор најбоље шансе Црвене звезде у првом периоду утакмице, када је одлично приограо Гаврића.

– Резултат нам није био у првом плану, али можемо бити задовољни и резултатом, и квалитетном утакмицом коју смо имали, а која нам је била потребна у овој паузи у првенству. Драго нам је што смо били део овог спектакла, јер леп је осећај учествовати на оваквој утакмици. Мислим да смо и на терену показали да можемо да играмо добар фудбал. На крају смо могли и да победимо и да изгубимо, мислим да је резултат реалан. Већ сада се окрећемо првенственој утакмици против Напретка из Крушевца – рекао је Лазовић.

Повезане вести

1 comment

ds сеп 6, 2014 at 18:01

Lazovic mora i moze mnogo bolje!

Reply

Leave a Comment