Moja Crvena Zvezda
НајновијеПрипремеФудбал

Грујић – Пријају ми похвале, али следи напоран рад

Још једно Звездино дете натерало је на аплаузе све љубитеље црвено-беле боје.

Марко Грујић је против Спартака из Москве у игру ушао у другом полувремену, пружио заиста добру партију и још једном доказао да Црвена звезда има велики број веома талентованих играча.

– Била је то одлична утакмица, у феноменалној атмосфери пред великим бројем људи. Многи од нас млађих играча никада нису играли пред толиким бројем навијача. Стадион им је заиста леп, али иако је било толико људи, није било много тешко играти. Премда је утакмица била пријатељска, пружили смо добар отпор и показали да можемо да играмо са свима – описао је Грујић сам амбијент и утакмицу, а потом се осврнуо и на своју партију:

– Свакако да ми пријају похвале. Када сам улазио у игру, размишљао сам само о томе да одиграм што боље могу. У неколико ситуација сам добро реаговао, и свакако да ми пријају лепе речи. Надам се да ћу се наметнути тренеру Лалатовићу у наставку сезоне – прижељкује Грујић.

Звездин везни фудбалер се посебно истакао приликом соло продора, када је јако мало недостајало да затресе мрежу Спартака и донесе Звезди вођство, али…

– Да, Деспотовић је постигао гол, али је поништен због офсајда. Није он имао злу намеру, наравно. Помислио је да ће ми лопта побећи, и шутнуо је како бисмо постигли водећи гол. Потпуно је небитно ко је стрелац гола, важно је да екипа победи, и зато га разумем. Нажалост, био је у офсајду, али нисам му ништа замерио – напомиње Грујић.

Марко ће током наредне сезоне наступати за екипу Колубаре, али ће моћи да игра и за Црвену звезду уколико тренер Лалатовић тако одлучи.

– На двојној сам регистрацији, могу да играм за Колубару кад год не будем био у саставу, односно протоколу за Звездине утакмице. Не видим ништа лоше у томе, напротив, мислим да ће ми те утакмице добро доћи да стекнем искуство, и да следеће године, или сад од наредне полусезоне, могу равноправно да се борим за место у тиму – обаснио је Грујић.

Повезане вести

Leave a Comment