Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Лазовић: „Отићи негде пошто пото и седети на клупи није решење“

Дарко Лазовић ће скоро сигурно макар до краја јесењег дела сезоне играти у Звезди.

„Посветио сам се само послу на терену, прошао многа искушења и свестан сам да журба и одлазак по сваку цену увек доносе ризик. Коцкице треба да се сложе и да изабереш средину у којој можеш да оствариш своје планове. Отићи негде пошто пото и седети на клупи није решење у мојим годинама. Могу само да напредујем играјући у континуитету. Старт је добар и успео сам после краће паузе због проблема са ложом да се вратим у прави ритам. Често и додатно радим и остаје ми да наставим да са Звездом побеђујем у трци за прво место“ рекао је Лазовић за „Спорт“.

Лазовић би желео да се наметне и новом селектору наше репрезентације.

„Квалификације стартују за месец дана, а до тада има низ такмичарских мечева. Наше амбиције су да наставимо успешну серију, мада долази увек неугодно искушење у Крушевцу.“

Повезане вести

5 comments

jagodina navija za zvezdu! сеп 10, 2014 at 14:53

od 2009 do 2014 mnogo su igraca odbili da predju kod nas,dosta njih su pobegli,neki su nas tuzili.Lazovic je tu,vratio je titulu,ima 2 kupa,ostao je kada smo bili najgori u istoriji kluba..Jedan je Lazovic Darko!

Reply
Danilo сеп 10, 2014 at 13:20

Bravo Lazo! Mnoogo mi je drago što si ostao, ja sam bio za tu varijantu. Nisi pogrešio, igrati u Zvezdi bez obzira na finansije treba da je čast i privilegija svima. Srećno i svi smo uz tebe i Zvezdu!

Reply
... сеп 10, 2014 at 21:40

Cenim da nemas vise od 15 godina. Okani se price o ljubavi. Covek je bio tu 5 godina, da mu je lova najbitnija otisao bi davno, ali kakva ljubav i igranje iz ljubavi. Gde to jos ima. Neka on nama odigra jos ovu polusezonu i ode negde da se obezbedi za zivot, jer je to zasluzio. Neces mu ti hraniti porodicu sutra.

Reply
pera сеп 10, 2014 at 13:18

Kapa dole za Lazu a klub bi trebao da ga ispoštuje u potpunosti i potrudi se da mu pronadje dobar angažman na zimu. Na njemu je da odigra polusezonu za pamćenje kao Milijaš i eto recepta za sve igrače kako se dobro prodaje. Laza sada pošto ostaje mora da preuzme ulogu Milijaša na terenu da vodi tim zajedno sa Džonijem i kao najiskusniji i kao najpoštovaniji i najvoljeniji od navijača fudbaler koji je i najviše dao u poslednjih 5 godina klubu i navijačima.

Reply
Miljan сеп 10, 2014 at 12:08

Ovo je igrac koji je najvise ispostovao klub u poslednjih 10 godina! A od tih 10 on je 5 godina u njemu.
Voleo bi zbog njega da sto pre ode i napravi karijeru! Ko zna, da smo normalan klub i igramo Evropu svake godine mozda bi ostao kod nas celu karijeru 😀
Vidi se da se plasi da ode. Verovatno su mu u glavi fijaska poput Perice Ognjenovica, Danijela Aleksica pa i Kataia dok bira klub.
Veliko postovanje za naseg Lazu!

Reply

Leave a Comment