Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Катаи: „Лепо сам прихваћен у Звезди“

Стигао је у Црвену звезду последњег дана летњег прелазног рока, а пет дана касније је уписао и прве минуте у црвено-белом дресу.

Од Александра Катаиа се свакако очекује да буде играч који ће појачати квалитет екипе у фази напада. Управо је Катаи унео додатну живост свом тиму у дуелу против Спартака, и у два наврата је покушао и да савлада голмана домаћина.

– Утисци из Москве су стварно феноменални. Дебитовао сам за Црвену звезду, додуше на пријатељској утакмици, али и утакмици која ми је много значила. Играли смо у феноменалном амбијенту, а о самом стадиону и о томе како су нас дочекали, излишно је и причати – рекао је Катаи.

Након нешто више од недељу дана од како се прикључио тренинзима Црвене звезде, Катаи истиче да су га сви лепо прихватили.

– Веома сам задовољан. Играчи су ме јако лепо прихватили, као и стручни штаб и управа. Тренинзи су по мени јако добри, занимљиви, ради се много са лоптом што је управо оно што ја волим. На мени остаје да сваки тренинг максимално искористим, како бих се пре свега потпуно спремио – напомиње Катаи, који поред редовних тренинга има и додатна трчања.

Крушевац ће у суботу бити поприште борбе за бодове, а актери ће бити фудбалери Напретка и Црвене звезде.

– Мислим да ће Црвена звезда наставити са овим низом победа, али наравно биће тешко, као што ће бити свако гостовање до краја првенства. Не знам да ли ћу дебитовати и у званичној утакмици, све зависи од тренера, али свакако постоји могућност да се то деси, што бих и ја највише волео – закључио је Катаи.

Повезане вести

Leave a Comment