Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Млађи петлићи победници турнира у Бугарској

Дечаци рођени 2003. и 2004 године, учествивали су на традиционалном турниру у Бугарској, који организују државни званичници ове земље.

Млађи петлићи (2003) које је са клупе предводио Горан Никић, успели су да освоје турнир, победивши у финалу Славију из Софије резултатом 1:0. Победа је могла да буде и убедљивија, да су дечаци у црвено-белим дресовима имали само мало више среће. Претходно, у групној фази, млађи петлићи нашег клуба су савладали Ботев из Пловдива убедљивим резултатом 4:0, односно ремизирали са Левским (1:1) и Вардаром (0:0). У полуфиналу, савладали су вршњаке из Војводине резултатом 1:0. У пет утакмица, дечаци рођени 2003. године су примили само један гол.

Претпетлићи (2003) су на истом турниру освојили треће место. У групној фази, остварен је учинак од две победе (Левски 2:1, Ботев 1:0) и једног ремија (Вардар 3:3), да би у полуфиналу наш клуб био елиминисан од Војводине, тек након извођења једанаестераца. У утакмици за треће место, наши претпетлићи савладали су Славију из Софије резултатом 2:0. Екипу је са клупе предводио тренер Ђорђе Аћимовић.

Звездини малишани су на овом турниру показали велики труд и жељу за победом, пружили су свој максимум и зато заслужују све честитке, уз жељу да наставе са вредним радом, како би једног дана заиграли и на главном терену.

Повезане вести

Leave a Comment