Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Оно кад вам Џенкинс покуца на врата

Како бисте реаговали када би вам ненајављено на врата покуцао неко од кошаркаша Црвене звезде носећи притом у руци вашу сезонску улазницу? Креативни тим Црвене звезде Телеком желео је да забележи ове реакције па је са тим циљем и кренуо у акцију.

Неверица, шок и одушевљење – на тај начин би се укратко могле описати реакције купаца годишњих карата КК Црвена звезда Телеком за сезону 2014/2015 које смо посетили прошле недеље у жељи да им приредимо мало изненађење. Нема сумње, у томе смо и успели, само што изненађење на наше велико задовољство није било мало.

Карабурма, Дорћол, Видиковац, Борча. То су дестинације које су Звездини кошаркаши Лука Митровић, Немања Дангубић и Чарлс Џенкинс, појачани црвено-белим чирлидерсицама из групе RED PASSION, обишли у намери да лично доставе сезонске улазнице навијачима који су се одлучили да им годишња карта буде испоручена на кућну адресу. Нису могли ни да сањају да ће се улози курирске службе појавити баш они којима аплаудирају, чија имена скандирају, чијим се потезима диве и чије победе славе – Звездини кошаркаши.

Купци сезонских улазница су насумице изабрани, а посебно изненађење припремано је за Жарка Дапчевића, популарног Дабу, човека који не пропушта утакмице црвено-белих кошаркаша. Онај ко је био у прилици да бар једном са Дабом поприча о Звезди и кошарци, што би свакако била незаобилазна тема, знао би колико се диви Чарлсу Џенкинсу. С обзиром да му је сјајни Американац омиљени играч, Чарлс му је ненајављен кренуо у посету.

Видиковац. Касно поподне. Са Чарслом улазимо у лифт који је буквално метар са метар и по. Џенкинс не може да верује да тако нешто постоји у згради са 12 спратова. Не жели да покаже страх, али непријатност је очигледна на његовом лицу. Ипак, све то савладава уз осмех:

dzenkins_daba_kk_02

– Лифт је заиста јако мали – због смеха се на тренутак зауставља и додаје:

– Човече, имам утисак као да сам у орману.

Стижемо на одредиште, Чарлс не може да пронађе звоно па се одлучује да покуца на врата. После неколико секунди отвара нам Даба који је у благом шоку. Када је угледао Џенкинса чврсто га је загрлио и позвао га унутра. Нама је кратко поручио:

– Па ви нисте нормални – било је очигледно да га је гест јако обрадовао, а тек касније смо схватили његову поруку. Толико је био узбуђен да су му се тресле руке. Приметили смо то док је са посебном пажњом гледао сезонску карту која је била персонализована. Његово име Жарко Дапчевић, било је јасно исписано на предњој страни улазнице са којом ће у предстојећој сезони долазити у Комбанк арену и дворану Пионир.

Када смо ушли у његову собу, имали смо шта и да видимо. Зидови су били прекривени урамљеним дресовима КК Црвена звезда и бројним фотографијама Звездиних кошаркаша. Чарлс је био у неверици, прстом је показао на један од дресова на зиду и упитао:

– Је л’ ово дрес Марка Симоновића – добио је потврдан одговор.

Као прави домаћин, Даба свог уваженог госта није желео да испрати без поклона. Поклонио му је своју књигу коју је написао. Погађате, књига је о историјату КК Црвена звезда, а ускоро јој следи и промоција.

Након што је сумирао утиске о несвакидашњој посети, нескривајући одушевљење, уследило је питање које је само у први мах звучало као сувишно. Упитали смо Дабу да ли ћемо га и у предстојећој сезони редовно виђати на утакмицама. Добили смо више него занимљив одговор.

– Људи моји, па ја све своје обавезе и цео живот планирам на основу термина Звездиних утакмица које не пропуштам. Наравно да ћу на сваком мечу бити уз моје црвено-беле кошаркаше – закључио је Даба и још једном нам свима дао до знања шта му и колико значи КК Црвена звезда.

Тог дана посетили смо Немању Ђурића на Карабурми, Игора Филиповића на Дорћолу и Нестора Радишића у Борчи. На који начин смо њих изненадили можете погледати ОВДЕ.

akcija_kk_03

Оно што можемо да најавимо је да са овом акцијом овде нећемо стати. Зато, немојте се зачудити ако и Вама на врата покуца неко од Звездиних кошаркаша. Видимо се…

Повезане вести

3 comments

Villa сеп 12, 2014 at 12:52

Svaka cast za ljude u marketingu, nastavite i dalje da pomerate granice. Ovakve stvari me cine ponosnim zato sto sam zvezdas.

Reply
mariachi сеп 11, 2014 at 22:00

Znaci svaka cast! zadnja akcija je puna pozitivnih emocija! Veoma dobar posao radi ekipa marketinga! Covo care stampaj nam pare!!!!
ps. Pozz za nase prelepe igracice 😳 😳 😀 😀

Reply
Sedou сеп 11, 2014 at 21:38

Nasa marketing sluzba zasluzuje sve pohvale. Podili su nivo konekcije na relaciji ekipa-navijaci na izuzetno visok nivo. U prethodne dve godine je odradjeno mnogo prelepih akcija, od raznih spotova, najava utakmica, promocija igrac, obrade planetarnog hita Happy, sada sve ove akcije promovisanja sezonskih ulaznica – obilazak muzeja na Marakani, igraci koji prodaju i dostavljaju sezonske itd…Nadam se da ce nastaviti da pomeraju granice i da nas iznenadjuju a takodje se nadam da cemo mi navijaci prepoznati njihov trud i odgovoriti masovnom kupovinom sezonskih ulaznica. Posebne pohvale idu nasim igracima koji sve ovo prihvataju pozitivno i sa osmehom na licu. Bravo.

Reply

Leave a Comment