Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Караџићу рок месец дана

Након седнице Управног одбора фудбалског клуба Црвена зведа објављено је да је донета једногласна одлука да се затражи оставка Томислава Караџића коме је дат рок од тридесет дана да се повуче и распише изборе.

„Разматрали смо актуелна питања везана за рад клуба и донели одлуку да се упути захтев пред ФСС да председник Томислав Караџић поднесе оставку и да распише изборе на свим нивоима“, изјавио је Светозар Мијаловић, председник Скупштине фудбалског клуба Црвена звезда, а преноси портал Мондо.

Исти портал преноси и изјаву Звездана Терзића:

„Сигурно ћемо направити добру стратегију и да Звезда овај пут неће стати као што је то било прошле године. У марту, на Скупштини ФСС, Звезда је дала рок Толмиславу Караџићу да нешто промени или да поднесе оставку. До сада се ништа није променило и зато тражимо оставку. Послаћемо му допис о томе и џентлменски ћемо му дати рок од 30 дана“.

Терзић је изјавио и да размишља да се повуче са места председника Заједнице Суперлиге, а о подршци регионалних савеза ће говорити када за то буде било време, тј. када се буду расписали избори. Обраћање је завршио речима:

„Не бих желео да јавност закључи да ми нападом на Томислава Караџића желимо да сакријемо наше проблеме. Не, ми смо озбиљни људи и свесни смо ситуације у којој је клуб. Ми разумемо да се догадјају судијске грешке, али оно што је било у Крушевцу је недопустиво. Свесни смо и да у Крушевцу нисмо одиграли Бог зна како, али то ће анализирати наш стручни штаб. Клуб је тренутно у завршној фази стратегије која се заснива на финансијској стабилизацији клуба, подмлађивању тима и освајању титуле. Намерно кажем освајање титуле као последњу тачку, јер она није примарна у овој ситуацији. Свакако ћемо се борити и за то, само да нас не краду“.

О тренутној ситуацији у српском фудбалу, говорио је и Слободан Бабић, члан УО Црвена звезда:

„Крушевац јесте повод за овакву одлуку. И да није било Крушевца, верујем да бисмо поставили питање стања у српском фудбалу. Видели сте каква је била атмосфера против Француске. Који су разлози томе? Треба заједно да потражимо разлоге? Да ли је то регуларност? Није само Крушевац проблем. Стање у српском фудбалу захтева озбиљне промене. Потребно је учинити да фудбал крене напред“.

Повезане вести

29 comments

otpisani101 сеп 16, 2014 at 18:58

zvezda je ostecena u krusevcu i nema price…saopstenje uprave je isto normalna stvar ukoliko se ide do kraja…koliko god neki pricali da je partizan u proslim godinama imao bolju ekipu od zvezde,da nije tole karadzica 6 titula uzastopno ne bi osvojili ni u snovima…bolja ekipa nije garancija za titulu ako je prvenstvo regularno…pa real i barselona su imali duplo bolju ekipu od atletika,pa nisu osvojili titulu…svi znamo da u eri vladavine toleta nijedno prvenstvo nije bilo regularno…setimo se kupa partizan-vojvodina,pa koliko je golova partizan dao od 85 minuta do 99…pa prijateljskih ekipa poput hajduka iz kule i presednika dzombe itd…prosla uprava na celu sa dzajicem je krenulo da rusi toleta,pridruzilo se jos ekipa iz lige i onda se sve to zaboravilo…zvezda je na prolece imala prijateljsko sudjenje,partizan kukao na sudjenje,tole vise nije lopov,zvezda osvaja titulu i izbacena iz evrope… a i sigurno ta tole karadzic ima dobar deo zasluge za ne dobijanje licence…zvezdina uprava na kljucne pregovore sa uefom salje 2 najnesposobnija coveka zecevica i pantovica,kokeza nije obavesten a dzajic po izbacivanju kaze da zvezda ne igra u evropi-pa sta…sve to navodi na sumnju da se nesto valjalo iza brega,sto mi ne znamo a to znaju tole,dzajic i kokeza…budimo realni-zvezdina titula je posteno osvojena kao sve 6 partizonove,ni bolja a ni gora…i posle ovog saopstenja nove uprave,ko ce sada da veruje da zvezda ima ozbiljne namere u rusenju toleta lopova…treba ici do kraja,nema kompromisa sa toletom,mora radikalne mere,jer i ako se sada tole provuce,bice jos jaci i vladace FSS do kraja zivota…podrska lalatovicu za adekvatnu reakciju na utakmici za koju je trener napredka rekao da je vise licila na boks mec i da je pucalo na sve strane…bolji je od trenera godpodina koji ima zescu reakciju u pozoristu nego na utakmici…samo je zvezda zivot a sve ostalo su sitnice…

Reply
Teks Viler сеп 16, 2014 at 15:11

Kokeza odmah da podnese ostavku!Prodao Daudu za 500000 a on het-trik dao u holandskoj ligi.Portparola ne moze nikom da uvalja a Laza ce otici za badava.U stvari on je vec podneo ostavku pa se zaneo…

Reply
milos сеп 16, 2014 at 10:59

sve smo videli i culi ali taj karadzic se tako ponasa bezobrazno daje to neizdrzivo ismevanas molim vodje delija da se probude i krenu malo vise da ucestvuju u ovom velikom problemu svi znamo koga se boji ova grobarcina onda kad smo izasli na ulicu odmah je nudio ostavku sad mi treba da idemo do kraja prvi cu da stanem i da idem gde god treba ako treba i u zatvor samo da skinemo ovog lopova

Reply
Hez сеп 16, 2014 at 02:51

Kažu neki ovde da je Partizan institucija za nas. Po rezultatima u poslednjih 20 godina su mnogo bolji, to je istina, ali manje-više jedina razlika između nas i njih je omladinska škola. Nama je Džaja pre 15 godina odlučio da ne treba ulagati u decu nego kupovati gotove igrače, i to nas je upropastilo. Mi nikoga nismo prodali za dobre pare već deceniju, a grobari su prodali igrača za preko 50 miliona. I to je ta razlika, i to je ono gde smo mi „ugrabili“ da propadnemo pre njih. Idu i oni nezadrživo ka ovome dnu gde smo mi već odavno, i proći će i oni sve ovo što mi sad prolazimo, ali treba preživeti do tada, a mi smo svakim novim danom u sve bezizlaznijoj situaciji.

Reply
Miki сеп 16, 2014 at 07:52

I trener i Vd generalnog su reagovali na nacin kako bi svako ko voli svoj klub a vidi ocIgLednu nepRavdu reagovali. Sta je trebalo da cute i gledaju ocigledno navijanje sudije klimo.glavca.

Reply
Republika Srpska сеп 16, 2014 at 10:21

slazem se sa tim da smo osteceni na ovoj utakmici to uopste nije sporno da se odmah razumijemo.
da li su nam sudije krive sto smo za 90 i kusur min imali hajde da kazemo dvije izgledne prilike za go. hoce li neko postaviti pitanje i ako u opste neko smije da postavi pitanje do kada ce nam zagarantovano mjesto u prvih 11 imat taraba rakic i vjeciti talenat savicevic. zbog cega nam je doveden planic nevidjena rupa. realno gledajuci ni gavric nije bog zna kakav igrac. po kojim kvalitetima je dodijeljena kapitenska traka mijailovicu koji su to kriterijumi? u prvom mandatu otjeran iz kluba a sada bogami ni po cemu drugom nije zapazen nego sto se na svakoj utakmici valja po terenu u zadnjih par minuta i po tome sto se samo raspravlja sa sudijama. nema nikakve ni ljudske a kamoli liderske osobine. pored pavicevica lazovica pa i pecnika on da bude kapiten ne ide nikako. dok su nam djeca igrala u prva cetiri kola vidili smo i igru i lijep fudbal i golove al eto neko je odlucio da igraju planic rakic i ostala boranija. izgleda da mi u sub nismo igrali sa napretkom vec sa bajernom posto nismo uspjeli kako treba sansu da napravimo. rajkovic-petkovic-pavicevic-lazic-antic-kovacevic-ristic-avramovski-pecnik-lazovic-jovic

Reply
vanja сеп 16, 2014 at 09:24

Decko Dzajic kada je odlazio iz Zvezde prije 15 god u Zvezdi su igrali Pantelic,Zigic,Basta,Jankovic,lukovic… nije lijepo da pises neistin. Svih ovih godina su radili na unistavanju Zvezde ako se sjecas Dzaju i Terzu su uhapsili u trenutku kad su trebali da preuzmu Fss i postavili svoje ljude koji i danas unistavaju Zvezdu i srpski fudbal. Sve je to radjeno preko politickih struktura posebno sps-a. Da l se iko zapitao kako to ostadose cisti zeka i bjeka kojima je cak i jna klicao da im se blizi zatvor? Istina je samo da je bila zelja da se ugasi sd Crvena zvezda. Pogledaj sve sportove i bice ti jasno da nije doslo do vlasti SNS-a mi bi vjerovatno bili vec ugaseni. Ne kazem da nas Vucic protezitra ali je bar sigurno da nece drzava vise raditibu interesu partizana kao sto je bio slucaj jos od 1992 i vlade mirka marjanovica.

Reply
MMM сеп 16, 2014 at 13:25

Velibor Vasovic je davno rekao da je kod Mire Markovic njen tadasnji podpredsednik partije JUL Mirko Marjanovic dogovorio da drzava poradi da se ugasi SD Crvena zvezda. Posle Mirka to se nastavilo sve do nedavno. Potrebno je imenovati ljude koji su poput Arkana uvaljivali Zvezdi dugove.

Reply
Wild Wild сеп 16, 2014 at 02:47

Šta smo bogu skrivili da nam ne može nijedan normalan čovek doći na čelo kluba…

Reply
MILAN KG сеп 15, 2014 at 23:24

UVEK KAD NE POBEDIMO KRIV NAM TOLE ON NECE DA ODE NEMA TEORIJE ZBOG SUDIJA KLUBOVI ISPADAJU IZ LIGE SAMPIONA U NOKAUT FAZI I NIKO NE PRAVI HAOS SAMO MI NEKAD SMO BILI GOSPODSKI KLUB SAD SMO GORI OD GROBARA ZASTO NISMO KROZ IGRU NAPREDKU DALI TRI KOMADA ZA 100 MINUTA JEDNOM SMO SUTNULI U GOL IZ LOBODNOG UDARCA IGRA JAD I BEDA PONASANJE TRENERA UZAS ONAKO SE PONASAJU OLOSI HOCE DA SE BIJE SA PUBLIKOM AKO NISI U STANJU DA TRPIS PROVOKACIJE IDI TRENIRAJ BRODARAC I CUTI

Reply
Vojvoda сеп 15, 2014 at 23:56

E brate 60 faulova je bilo, kako igrati, kad sudija stalno sijecka igru, ne branim nase sto nismo odigrali bolje, ali nekad se stvarno ne moze, krenete u akciju, sudija sijecka igru, faulovi koji ni u kosarci ne bi bili, sad imamo priliku da skinemo toleta, ne samo zbog Zvezde nego i zbog naseg fudbala

Reply
MILAN KG сеп 16, 2014 at 00:47

TO SECKANJE IGRE SAMO OD NAS IMA, STICAJEM OKOLNOSTI ZIVEO SAM U MOSKVI TRI GODINE TAMO SE GURA ZENIT NA SVE NACINE ZBOG PUTINA ZATO STO ON NAVIJA ZA NJIH SPARTAK JE BEZ TITULE OD 2001!!! A KUP SUUZELI 2003 I NJIMA KAO I NAM ZA SVAKI NESUPEH KRIV SVEZ ,CIA,MARSOVCI,KURTA MURTA… GODINAMA SU KUKALI I UTONULIU SIVILO KO ZNA KAD CE SE OPORAVITI . MI RADIMO ISTO STO I ONI.

Reply
Luka сеп 16, 2014 at 02:33

Imali smo mi priliku prošle godine, pa kad je obećao Kokezi da će dati garancije UEFI (a svi znamo koliko nam je koristilo to laganje po Evropi) zaćutasmo. E, sad stvarno ne znam ni ko će nas više podržati, cela nam se liga smeje jer ne znamo šta ćemo – da ga smenjujemo ili da ga podržavamo. A da je neko srećnije vreme, trener bi za onakvo ponašanje smesta bio smenjen. To trener Zvezde? To je nezrelo i balavo dete. O Terziću ne vredi ni trošiti reči…

Reply
MILAN KG сеп 16, 2014 at 03:19

Ziveo sam u Moskvi tri godine tamo se forsira zenit zato sto Putin navija zaa njih Spatrak je poslednju titulu osvoijo 2001 a kup 2003 oni se ponasaju kao i mi za neuspehe su im krivi savez putin ,centri noci i eto gde su dosli tolike godine bez trofeja a ko zna kad ce ga opet osvojiti imaju mnogo jake konkurente. naveo sam cisto kao primer da moramo da se okrenemo sebi ne mozgu toliko da nas kradu ako mi budemo mleli protivnike.

Reply
Djole-Jagodina сеп 15, 2014 at 22:18

Ovo se sada mora izgurati do kraja,nema stajanja i povlacenja pa i po cenu da se istupi iz lige ,a drzava i FSS neka razmisle dali moze da se igra fudbal bez Zvezde i na sta bi to licilo.Nemoze jedan karadzic da bude jaci od Zvezde jer mi smo institucija koja je bila ponos i Jugoslavije i Srbije a sad se neki jadnici izivljavaju nad njom.Fudbal u Srbiji propada zbog jednog coveka koji navodi vodu kako njemu odgovara i koji je jaci i od drzave.Dok se ne oslobodimo takvih nikada necemo imati uspeha ni klubskog ni reprezentativnog.ZNACI DO KRAJA pa nek igraju bez nas tole i ostale lopurde

Reply
Vojvoda сеп 16, 2014 at 00:11

Konacno i jedno dobro razmisljanje bravo Djole, zamislite da neko dodje u vas kuci krade vas ili maltretira, treba ostati ravnodusan, brate ja nisam za upotrebu sile, ali nekada je to jedini nacin, za neke stvari, Lalatovic je- samo se covjek borio za svoj klub, a kaze neko igralo se 100 minuta, aktivne igre nije bilo 30 minuta

Reply
dusan сеп 15, 2014 at 21:46

ovakve reakcije su odraz potpune nemoci. preveli su nas zedne preko vode. jedno prvenstvo smo osvojili, tole se primirio, kerovi su kukali kako je namesteno i kako su oni osteceni, i prosla je prica – mi i oni smo isti. sada se ponovo nastavlja scenario – nogometni klub partizan igra prijateljske utakmice, ako negde zaskripi pomogne sudija. na drugoj strani, mi igramo tvrde utakmice. i tako to ide. to nije sporno. medjutim, nije za sve kriv tole. ostati bez ninkovica, milijasa i mrdje jednostavno je propust koji se ove sezone verovatno ne moze nadoknaditi. postavka igre sa jednim spicem je diskutabilna. kada nemas neki veliki kvalitet igras 4-4-2. nama ove godine mnogo toga zavisi od bosancica i avramovskog, a mali jovic bi mogao da pocne da daje golove. ako sa 17 godina u ovoj ligi ne daje, nece nikada davati ni u jednoj. takodje bi nam mnogo znacilo da se probudi lazovic. ako sada ne moze da bude najbolji igrac zvezde i tole super crno bele lige onda se postavlja pitanje da li ce ikada biti vise od prosecnog igraca.

Reply
Vojvoda сеп 15, 2014 at 22:18

Vidis ja ne mislim da su odraz nemoci, ali ovaj put treba ici do kraja, bez obzira na greske nase uprave, treba razviti samo dobru strategiju, i naravno barem neki mediji da budu na nasoj strani, oni su cijelo vrijeme stvarali sliku preko medija, o njima kao pozitivcima i nama kao negativcima, ( zvuci poznato) zar ne…

Reply
dusan сеп 15, 2014 at 23:45

do toga se ne dolazi preko noci. ja nogometni klub i jugoslavensko sportsko drustvo mrzim. medjutim, treba biti realan i reci da su oni u poslednje dve decenije za nas ozbiljna firma u svakom pogledu – organizacionom, igrackom, strucnom. na kraju, oni su postavili realne ciljeve – biti prvi kod kuce na bilo koji nacin, ponizavati zvezdu, a sve ostalo je od sekundarnog znacaja. mi i dalje zivimo u bariju i mastamo o nekoj evropi i nista nas u tome ne sputavaju razni slovani, cernomoreci koji nas oducavaju od fudbala u pretkolima evropskih takmicenja. u upravi nam godinama sede potpuno nesposobni ljudi sumnjive proslosti, polumenadzeri, polukriminalci, poluljudi koji su nas uterali u dug od 50 miliona evra. potrebno je budjenje i plan koji glasi – prvak srbije po svaku cenu, zgaziti partizan, konsolidovati se u svakom pogledu, preuzeti fss, naci politicku podrsku za uspeh a ne za pljacku kluba. a evropu cemo igrati jednom kad budemo mogli da je igramo kako treba. zato meni treba mrdja pre luke jovica, ninkovic pre vukana, pavicevic pre krnete itd.

Reply
bek сеп 16, 2014 at 00:00

Brate predhodne vlasti su bile uz Partizan i zato su ispred, mozemo mi pricati sta hocemo, e zato kazes bolje su organizovani, ma je li bas moguce kada je ds, dosao na vlast, Zvezda najedanput losa u svim sportovima, a oni napreduju, pa nece bas biti da se svugdje lose radilo, bice da su tu neki faktori drugi bili

Reply
dusan сеп 16, 2014 at 08:49

nije zvezda „najedanput“ postala losa u svim sportovima kad je dosao ds. u fudbalu je zvezda 1992. godine imala 19 titula, a kere 11. danas je odnos 26-25. To znaci da smo mi za 22 godine osvojili 7 a oni 14 titula. u basketu od kada ja pamtim, a pamtim dugo zvezda je osvojila 3 titule prvaka drzave 1992, 1993. i 1998. pre toga je bila prvak 1975. godine. oni su imali podrsku vlasti to nije sporno, ali podrska vlasti ne pada na zemlju kao kometa. na njoj se radi, ona se priprema. dakle, ili cemo da kukamo i da pevamo toletu ili cemo da radimo. a rad je uvek tezi od kalimero svi-su-mi-drugi-krivi plakanja.

Luka сеп 15, 2014 at 21:09

Kokeza je lično digao ruku za ostanak Karadžića na čelu FSS, i od tog momenta su zajedno išli na utakmice i u kafane. Dakle, ako hoćemo da nas bar ovaj put neko ozbiljno shvati, napolje sa prevrtačima iz uprave!

Reply
Sedou сеп 15, 2014 at 20:43

Nagledali smo se otimacina u poslednjih nekoliko godina, ostetili su nas stotinu puta a mi smo uglavnom prelazili preko toga. I evo dokle smo dosli, da nasim klincima koji tek treba da postanu igraci neko otima pobedu. Kako ce to da deluje na nase mladje igrace? Da li je fer da oni treniraju posteno, zalazu se za klub bez plata, i onda ih neko ovako ocigledo i besramno pokrade? Mora da se reaguje i da se odbrani klub od ovog lopovluka!!!

Reply
vanja сеп 15, 2014 at 19:45

Bravo nikola ali nazalost imamo i u upravi ljude koji su postavljeni od grobarsog lobija preko sps-a bio je grobar rajo bozovic a sada nas rusi ivica toncev i dok se ne otarasimo takvih nema nam spasa. Naravno tole sotona mora prvi da leti.

Reply
Nikola сеп 15, 2014 at 19:23

Zasto ovaj forum ovog sajta dozvoljava da clanovi foruma pljuju po Zvezdi da „zatvara“ utakmice a sto jos vise brane Partizan kako oko njihovog namestanja su „teorije zavere“ Zasto to dozvoljavate od jednog clana? Jeste li vi Zvezdin forum ili ne, ili neki neutralni pa dozvoljavate da se gazi po Zvezdi?

Reply
Sedou сеп 15, 2014 at 20:41

Tako je. Mi se pravimo fini i gospoda dok oni gaze po nama. Omalovazavaju nas i pljuju po nasoj istoriji na svakom koraku. Ne objavljuju nase komentare na 90% novina i portala, a na tim istim citamo gadosti kojima se napada nas klub. Zastitite nas od tih lazi, obmana i manipulacija na ovom sajtu. Ovaj portal citaju i nasa deca, nasa omladina, nema razloga da i ovde citaju ta omalovazavanja. Hajde bre da se podignemo Delije i Zvezdasi da im pokazemo kako se brani Zvezda a ne samo da cutimo. Eliminisite te placenike sa ovog sajta.

Reply
Nikola сеп 16, 2014 at 00:30

Ja i dalje cekam odgovor ljudi koji vode ovaj sajt zasto dozvoljvaju da se na forumu pljuje po Zvezdi i u isto vreme hvali i brani Partizan.

Reply
pera сеп 15, 2014 at 21:58

Nikola u pravu si ja stičem utisak da neki ljudi hrane svoj ego kada pljuju po našem klubu. Nismo mi njihov jugoslovenski klub da nam večito po navici iz komunizma uzimaju šta im je potrebno. Karadžić je nama oteo bar 5 titula i ispade jači i od Miloševića da li i njega neko treba da demonstracijama tera iz saveza. Nestvarno deluje da onako sramno Santrač maže oči cele fudbalske javnosti. Kuhinja je sigurno radila a ona počinje da se gadi, ne prezaju jugosloveni od bilo čega kako bi opstali. Perfidna je igra i sa našim izbacivanjem iz kvalifikacija za ligu šampiona i ustupanja tog prava partizančićima. Nešto mi govori da je to veza Tole- Platini. Nisu oni džabe delili neke pare tobož investicije. Ovo sad u Kruševcu je oprobani recept oni naprave to što im treba mi se busamo ali ostanu bodovi i psihološka prednost nikakvog tima. Ajd da se kladimo da će u sredu popiti bar 3 komada. Oni su bivši ali nas zamajavaju i vuku nazad u glib.

Reply
apac сеп 16, 2014 at 17:32

Pretera ga covece 5 titula oteo…mozda 2 najvise,mrsko mi je jako da priznam,al su oni imali bolje timove i pobedjivali nas u derbijima koji su odlucivali sampiona…nazalost tako je.

Reply

Leave a Comment