Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатНајновијеФудбал

Планић – Морамо боље већ од наредне утакмице

У утакмици против Напретка из Крушевца, још један фудбалер је дебитовао у црвено-белом дресу.

У питању је Богдан Планић, који се нашао у стартној постави и који је са Савом Павићевићем чинио штоперски тандем.

– Заиста је феноменалан осећај дебитовати за Црвену звезду, о томе сам заиста маштао откад сам почео да играм фудбал. Сад, сам деби нећу баш памтити по добром, јер смо кикснули, односно вратили се из Крушевца са само једним освојеним бодом. Нисмо играли добро, а ни ја лично нисам задовољан својом партијом, мислим да могу много боље, и верујем да је то био лош дан, како за екипу, тако и за мене – рекао је Планић који, иако Црвена звезда није примила гол, сматра да може много боље.

– Довољно је тога речено о самој утакмици. Игром нисмо заслужили да освојимо сва три бода, на страну суђење и то што нам није свиран ниједан пенал у три ситуације. Мислим да морамо доста боље, пре свега да створимо више шанси, јер оне су недостајале. Делимично и због времена и лошег терена, али не треба тражити оправдања већ се треба максимално концентрисати на следећу утакмицу како бисмо започели нову серију победа. Шанса за то ће нам се указати већ у суботу – јасан је Планић.

Као и остали фудбалери, и Планић је веома задовољан радом и атмосфером у екипи.

– Све је сјајно, почевши од тренера, до саграча, па све до навијача. Утисци су ми веома позитивни. Још само да наставимо да побеђујемо, као што смо и чинили пре Крушевца, јер увек је много лепше када екипа побеђује – рекао је Планић.

Повезане вести

1 comment

dejo сеп 17, 2014 at 20:07

Naravno da morate….sudija Santrac nije jedini krivac za izgubljene bodove u Krusevcu…

Reply

Leave a Comment