Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звездин захтев за расписивање избора

ФК Црвена звезда упутио је у уторак, 16. септембра, на адресу Фудбалског савеза Србије и председника Томислава Караџић, захтев за расписивање ванредних избора.

„Поштовани г. Караџићу,

Овим путем Вам се и званично обраћамо везано за горе наведени предмет.

Наиме, на седници Управног одбора ФК Црвена звезда одржаној 15. септембра 2014. године, једногласно је донета одлука о упућивању захтева Вама да као председник Фудбалског савеза Србије преузмете одговорност за тренутно стање у српском фудбалу и подношењем оставке иницирате расписивање ванредних избора на свим нивоима у фудбалској организацији.

Мишљења смо да Вас не треба подсећати на обећања која сте јавно изрекли везано за Ваш даљи останак на челу Фудбалског савеза Србије. Сматрамо да сте неиспуњењем обећања директно учествовали у деградацији фудбалског спорта у Србији што за резултат директно има и недвосмислен пад популарности националног тима наше земље у шта смо имали прилику да се уверимо приликом последње утакмице коју је национални тим одиграо пред полупразним трибинама.

На крају, везано за све напред речено, још једном Вас позивамо да у наредних, не више од 30 дана, поднесете оставку и спречите даље посрнуће српског фудбала.

У нади да ћете учинити једину исправну ствар у овом критичном тренутку,

Срдачно Вас поздрављамо.

                                                                                                                                   За ФК Црвена звезда,

                                                                                                                                   Светозар Мијаиловић
в.д. Председник УО“

pismo_karadzicu

Повезане вести

3 comments

Dejo сеп 21, 2014 at 14:06

http://www.alo.rs/sport/fudbal/ma-dik-voli-srbiju-nego-ga-buse-zli-ljudi/67694 sto se mog misljenja tice on je dobro resenje za Srbiju samo zasto je odluceno da on ne gleda Super ligu Srbije a vjerujem da je zbog toga i kriv presednik FSS Karadzic ❓ ❓ ❗ ❗ ❗ ❗

Reply
Dejo сеп 21, 2014 at 13:41

http://www.alo.rs/sport/fudbal/smesni-ste-smenite-me-ako-mozete/67879 Terzicu evo ti predloga za presednika FSS dva prezimena Cepter , Mandaric ili neko od bivsih igraca nase Crvene Zvezde naprimjer Jugovic ❗ ❗ ❗ 😀

Reply
dexy122 сеп 17, 2014 at 19:15

Sasvim korektno. U prvi plan smo izbacili posrnuce celog srpskog fudbala i reprezentacije, a ne sudijske greske. Da se ne kaze da smo se setili da ga teramo samo zato sto su nas sudije pokrale.

Reply

Leave a Comment