Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Црвена звезда – Раковица 3:0 (2:0)

Фудбалери Црвене звезде одиграли су у среду, 17. септембра, још једну пријатељску утакмицу, и то против Раковице.

Утакмица је играна на помоћном терену Звездиног стадиона.
Судија: Јован Шегрт
Помоћне судије: Срђан Милутиновић и Влада Шегрт
Стрелци: Цветковић (ауто гол) у 8′, Катаи (пен) у 45′ и Савићевић (пен) у 68′.

Црвена звезда: Тркуља, П. Ђорђевић, Лазић, Јовановић, С. Ђорђевић, Гогић, Босанчић, Грујић, Катаи, Јовић, Деспотовић.
Резерве: Манојловић, Планић, Савићевић и Ристић.

Раковица: Јанковић, Милошевић, Бркић, Вукадин, Башановић, Цветковић, Ј. Милетић, Трајковић, Жерађанин, Миљковић, Станојевић.
Резерве: Ћирковић, Д. Радојевић, Милановић, Б. Милетић, Стефановић, Лукић, Ђ. Радојевић, Милојевић, Поповић, Јанјић, Петковић, Митровић.
Комбиновани тим Црвене звезде без већих мука је савладао мотивисане фудбалере Раковице. Већ у осмом минуту, након доброг убацивања Стефана Ђорђевића, Цветковић је закачио лопту и постигао ауто-гол. Лука Јовић је такође и наставку утакмице био у прилици да се упише у стрелце, али се том приликом истакао Јанковић, чуварм мреже Раковице. У самом финишу првог полувремена, Ђорђе Деспотовић је оборен у казненом простору, а судија је показао на белу тачку. Прецизан са 11 метара био је Александар Катаи.

У другом полувремену, шансу су добили и сви резервисти у нашем тиму. Гости су углавном претили покушајима са дистанце, али осим последњег који је натерао голмана Манојловића на параду, нису имали успеха. У 68. минуту, Вукашин Јовановић је имао сјајан соло-продор након којег је оборен у казненом простору, и досуђен је нови једанаестерац. Овога пута, прецизан са беле тачке био је Вукан Савићевић, који је на тај начин поставио коначан резултат утакмице.

Повезане вести

1 comment

Mladen сеп 17, 2014 at 20:30

Судија: Јован Шегрт… Брат мора да је мислио да ће на*ебати ако не свира макар 2 пенала. :Д

Reply

Leave a Comment