Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошаркаНајновије

Звезда и Партизан потписали уговоре са клиником Ацибадем

Председавајући „ACIBADEM Hospitals Group“ г. Мехмет Али Ајдинлар потписао је спонзорски уговор са кошаркашким клубовима Црвена Звезда и Партизан. Председници наша два најпопуларнија и најуспешнија кошаркашка колектива Небојша Човић и Предраг Даниловић су на конференцији за медије одржаној у Хотелу Метропол тим поводом изразили своје задовољство због овог значајног спонзорства и заједнички оценили да ће успостављање сарадње са једном од најугледнијих приватних болница у Европи дати додатни подстицај за боље резултате у будућности.

„ACIBADEM“ је спонзор и фудбалских клубова ФК Црвена Звезда, ФК Партизан НИС, ФК Нови Пазар И од недавно Кошаркашког савеза Србије.

– Велико ми је задовољство да смо данас у Србији као једина спортска клиника која на Балкану има ФИФА лиценцу. Поносни смо што смо у могућности да спонзоришемо Партизан и Црвену звезду, који су се на тај начин придружили групи од 45 других клубова које већ спонзоришемо – рекао је Мехмет Али Ајдинлар.

Кошаркашки клубови Партизан и Црвена звезда не представљају само српске, већ и европске великане. Њихове вредности препознаје спортска јавност широм света, али нико их још на овај начин није ујединио, као што је то учионио Ацибадем.

– Велико нам је задовољство што ћемо сарађивати са тако реномираним брендом као што је Ацибадем. Познато је да турске компаније заиста доста улажу у кошарку, а посебно нам је драго што су одлучили да подрже и Партизан и Звезду, што је веома позитиван пример. Подршка у погледу бриге о здрављу спортиста је од суштинског значаја, с обзиром на велике напоре које изискује врхунски спорт, захтеван распоред и темпо који је неопходно испунити на шампионском путу. Партизан увек има највише амбиције, а на путу ка њиховом остварењу драго нам је да сарађујемо са најбољима у тој одбласти. Као што је познато Ацибадем већ годинама подржава ФК Партизан, па је и овај корак ка кошаркашком клубу само наставак природне сарадње“, истакао је Предраг Даниловић, председник КК Партизан НИС.

Бројним новинарима и гостима из Турске потом се обратио и председник КК Црвена звезда Небојша Човић:

– Желим да се захвалим господину Ајдинлару и комапнији Ацибадем, јер су препознали два изузетно велика бренда на овим просторима Црвену звезду и Партизан. Сасвим је јасно да када се тако јаки брендови повежу колику синергију могу да дају у областима у којима се баве. Ацибадем је светски бренд, са светском мрежом здравствених центара, на чијем челу је господин Ајдинлар, који је потпуно оријентисан ка спорту већ дуги низ година. Ацибадем је прво подржао фудбалске клубове Црвена звезда и Партизан, а природан наставак те сарадње је ово што имамо данас, а то је потписивање спонзорских уговора и са кошаркашким клубовама Црвена звезда и Партизан. Амбиције наших клубова су увек велике и трудићемо да уз помоћ овако еминентних спонзора достигнемо високе циљеве – рекао је Човић и потом додао:

– Надам се да ће ова сарадња помоћи и Ацибадему у ширењу њихових активности и бизнис планова на овим нашим просторима. Још једном се много захваљујем, јер сматрам да ће нам све ово много помоћи у наредној сезони у којој Црвена звезда има много изазова како у АБА тако и у Евролиги.

Председник КК Црвена звезда је нагласио да је потписивање овог спонзорског уговора велики добитак за наш спорт:

– Пре свега у смислу наших односа, Звезде и Партизана, за које сматрам да треба да буду потпуно нормални, јер смо ми ипак перјанице српског спорта који целој нацији даје много тога. Наша кошаркашка репрезентација направила је велики успех и на крилима тог резултата имамо доста позитивне енергије и то нам несумњиво даје лепшу слику за дане који су пред нама – закључио је Човић.

Клиника „ACIBADEM“  основана је 1991. године и у њеном саставу је 17 комплетно опремљених клиничких центара са 13 издвојених клиника, део је глобалне медицинске мреже „International Healthcare Holdings (IHH)“, и најпознатија је турска приватна клиника. Ацибадем је опремљен најсавременијим дијагностичким центром у којем тим еминентних стручњака из различитих медицинских области пружа врхунске медицинске услуге. А оно што издваја Ацибадем од сличних медицинских установа широм света, јесте њена уска повезаност са спортским активностима. То се не везује само за спортску медицину и целокупан медицински третман који имају професионални спортисти, већ и за многобројна спонзорства која Ацибадем има са различитим спортским тимовима. Клиника Ацибадем има сертификоване тестове и методе којима утврђује способност за бављење спортом.

Повезане вести

Leave a Comment