Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеРукомет

РК добио лиценцу, договорен репрограм дуговања

У медија центру СД Црвена звезда одржана је конференција за штампу рукометног клуба. Нови председник клуба Мирко Бутулија потврдио је да је клуб добио лиценцу за такмичење и да је договорен репрограм дуговања са петорицом играча.

Присутнима се прво обратио председник клуба, који се захвалио спортском друштву, Ненаду Перуничићу и сарадницима на помоћи и играчима на разумевању. “ Конференција има сврху да заустави даљу причу о проблемима у клубу, спрекулацијама о игрању у Суперлиги и лошим међуљудским односима. Обавештавам вас да ће клуб играти Суперлигу, проблеми око лиценце су решени и међуљудски односи су поправљени. Желим да се захвалим сарадницима јер смо испунили први циљ. Пре свега мислим на Игора Милојевића, који је проводио целодневно у клубу, Ненаду Перуничићу на помоћи и својим ставовима и играчима на разумевању. Следећи потез је усмерен на финансијску консолидацију клуба и на то како да клуб вратимо на стазе којима припада. Имамо још неке правне делове да урадимо, као што је статут клуба и да организујемо клубу нормално функционисање.

Никола Шљиванчанин је истакао да је позитивна атмосфера утицала на договор са клубом. “ Не бих пуно дужио. Захвалио бих се господину Мирку, господину Игору у своје име, у име Николе Докића, са којим сам у контакту и који ме је замолио да се захвалим у његово име, као и у име осталих играча. Позитивна енергија је допринела џентлменском споразуму. Желим господину Мирку, господину Игору, клубу, људима у клубу и играчима све најбоље.

У име СД Црвена звезда бих се захвалио играчима и људима из РСС, поготово из Заједнице лиге на разумевању ситуације у којој смо се нашли. На добром смо путу да направимо добру спортску причу. Спорт спаја људе, не раздваја их. Желео бих да се захвалим и садашњим и бившим играчима на разумевању и позвао бих навијаче и симпатизере да пруже подршку клубу и стану иза њега у наредној сезони. Поновићу само да клуб има велику будућност и перспективу у јуниорским шампионима.“ – рекао је ВД генералног секретара СД Црвена звезда, Игор Милојевић.

Председник Бутулија је истакао на питање новинара да је су финансије највећи проблем клуба, и да су по њега можда и лакше решиви него за претходнике, као и да до краја године очекује решавање проблема правне природе.

За крај, Бутулија и Шљиванчанин су рекли да је све решено са играчима, а председник клуба је истакао и какав је договор у питању. „Нисмо тражили од играча било какво отписивање, јер су у претходном периоду отписали нека дуговања клубу. Они нису криви што је клуб давао такве уговоре. Није било у реду тражити поново отписивање, јер су већ довољно изашли у сусрет прихвативши репрограм који ми можемо да испоштујемо. Дакле, прихватили су наш предлог репрограма дуга у 10 рата. Хвала им на томе.„, завршио је Бутулија.

Црвена звезда у суботу започиње сезону утакмицом против Пожаревца у „Шумицама“ од 17.30.

 

Повезане вести

3 comments

uspravi se SRBIJO сеп 19, 2014 at 16:37

Zelenovic u inostranom klubu-reprezentativac ,Dokic a od ove sezone i Milosevic – vrlo hvaljeni u svoim inostranim klubovima.Ciric jedan od najboljih u svojoj generaciji i iduce godine sigurno u nekom evropskom klubu.
Pa sta to nije uredu u nasim glavama,sta je to sto nas cini gordima,prepotentnima,nedordirljivima …… sta je to sto sve sto vredi i valja a nase je guramo i vucemo u blato.Ludilo,bezobrazluk,neodgovornost …. volimo samo ljigavce,poltrone,podguzne muve …..
CESTITKE ovoj petorki igraca na dzentlmenskom ponasanju i budjenju pojedinih ljudi koi sposobni da preuzmu stvari na svoje ruke i postave na pravo mesto ,bar se nadam.

Reply
oduvati šljam сеп 19, 2014 at 12:07

Momci bravo !!!….. a sad uklljučiti ventilator i dovesti Kraljevskog .

Reply
Iskreno volim Zvezdu сеп 19, 2014 at 11:53

BRAVO MOMCI,BRAVO za DOKIĆA.ŠLJIVANČANINA,MILOŠEVIĆA,ĆIRIĆA,ZELENOVIĆA !!!!!!!!!
Na kraju se ipak pokazalo,ko voli ZVEZDU a ko oko i u Zvezdi jajari i magli.Izdržali ste toliko pljuvanja,maltretiranja,ponižavanja ,blaćenja da je to bilo na ivici ludila.Gmizavcima ste stavili tačku na I,uspravili se i dali Zvezdi (a ne PERUNUi njegovim satrapima) kredit od 60.000e .HVALA VAM MOMCI !!!!!HVALA VAM u ime poštenih navijača,hvala vam u ime mldih Zvezdinih rukometaša,iskrenih ljubitelja sporta,hvala vam u ime rukometa.Znao sam da VAM JE SRCE KAO PLANINA i da kuca za ZVEZDU OD DAVNINA.NEKA VAS BOG ČUVA.

P.S
Zahvaljujem u svoje ime gos.Butuliji i gos.Žakuli na uloženom trudu i nlaženju rešenja.

Reply

Leave a Comment