Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Покажи шта знаш, чекају те Јака, Немања и Никола

Кошаркаши Црвене звезде Телеком поново су заказали дружење са својим навијачима у ТЦ Ушће. Овог пута оним најмлађим.

У сарадњи са реномираним произвођачем спортске опреме „CHAMPION“, који је спонзор Црвене звезде Телеком, првотимци црвено-белих Јака Блажич, Немања Дангубић и Никола Ребић заједно са малишанима узраста од шест до 12 година учествоваће у кошаркашком изазову вештина.

Наиме, у суботу (20. септембра) у ТЦ Ушће испред продајног објекта „Sport Vision“ на првом спрату са почетком у 14 сати и 30 минута, мали кошаркаши биће у прилици да од првотимаца црвено-белих уче о баратању „баскетаром“, опробају се у занимљивом такмичењу и освоје атрактивне награде.

Пријаве за учешће у мини кошаркашком изазову вршиће се у продавници „Sport Vision“ која се такође налази на првом спрату ТЦ Ушће.

Поводом ове акције, која за циљ има популаризацију кошарке, у продајном објекту „CHAMPION“ током викенда обезбеђен је попуст у износу од 20 одсто на све артикле. Кошаркаши Црвене звезде Телеком и у предстојећој сезони носиће спортску опрему марке „CHAMPION“, а ово је само прва у низу акција која ће за циљ имати да кошарку и кошаркаше Црвене звезде Телеком приближи деци.

Повезане вести

Leave a Comment