Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Најава: Црвена звезда – Пожаревац

Рукометаши Црвене звезде у првом колу нове сезоне дочекују Пожаревац у дворани Шумице. Меч се игра у суботу, а почетак је заказан за 17 часова и 30 минута.

После великих проблема око добијања лиценце за такмичење услед дуговања бившим играчима црвено-бели ће коначно кренути у нову сезону. Вишемесечна агонија сада је иза трофејног клуба и коначно сви могу да се посвете рукомету. Звезда је знатно изменила тим у односу на претходну сезону. Нови капитен Владимир Цупара покушаће да са својим саиграчима већ у првом колу забележи победу против новајлије у лиги. У тиму је остао и одлични стрелац Војислав Брајовић, тако да ће њих двојица предводити клуб до нових победа, којих ће надамо се како време буде одмицало бити све више и више. Од искуснијих играча из прошле сезоне у клубу је остао Немања Нешовановић и уз младе снаге и неколико појачања то је састав који почиње сезону након турбулентног периода који је коначно архивиран на радост навијача.

Врло је рано говорити о дометима екипе Ненада Перуничића у предстојећем шампионату. Видећемо како ће се бројне новајлије уклопити у овај млади састав. Крајем прошлог месеца црвено-бели су на турниру “Блаце 2014“ заузели треће место са две победе против Јастрепца и једном против Напретка из Крушевца, док је нишки Железничар у полуфиналу био бољи за четири гола разлике.

Екипа Пожаревца се прошле сезоне кроз други ранг пробијала до елите, а у прелазном року су ангажовали прошле сезоне одличног стрелца Срђана Комланова, који ће уз некадашњег играча Звезде Марка Чаваљугу бити највећа претња за голмана Цупару на премијери нове сезоне у Шумицама.

У сваком случају Звезда ће ићи на победу већ на старту шампионата, а навијачи који су са зебњом пратили шта ће се догодити са клубом после познатих проблема овог лета, коначно ће моћи да поздраве нови тим трофејног клуба и да пруже подршку која би могла да буде изузетно значајна младом тиму који жели да тријумфално отвори нову суперлигашку сезону.

1. коло рукометне Супер лиге Србије 2014/15

Црвена звезда – Пожаревац

Субота, 20. септембар 2014.

СРЦ Шумице – Београд, 17:30 часова

Повезане вести

Leave a Comment