Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновије

Још један убедљив пораз ватерполиста у Орадеи

Ватерполисти Црвене звезде поражени су у другом колу турнира “Николај Рујинши“ у Орадеи од мађарског Солнока резултатом 2:12 (0:4, 0:3, 1:3, 1:2).

Мађарски вицешампион је већ у првој деоници стигао до велике предности од 4:0, коју је наставио да увећава, па је на полувремену било чак 7:0 за противнички састав. Црвено-бели су први гол постигли тек у трећој четвртини, а Солнок је на крају стигао до двоцифрене предности.

Turnir-Rumunija

Стрелци за београдски састав били су Никола Томашевић и Страхиња Рашовић, док је у победничкој екипи најефикаснији био Норберт Мадараш са три поготка. Овако убедљив пораз се сигурно нимало није допао Дејану Савићу и његовим изабраницима, иако је противник био веома квалитетан за подмлађени тим Звезде који је остао без скоро свих искусних играча у прелазном року.

Актуелни шампион и победник Купа Србије ће покушати да поправи утисак у мечу трећег кола турнира у Румунији у којем се у недељу састаје са мађарским ОСЦ-ом.

 

 

 

Повезане вести

4 comments

Krule сеп 23, 2014 at 14:50

Svako ko uputi kritike na racun trenra i uprave on stvarno nista ne zna ili nije uopste informisan.Solnok je ekipa po snazi kao Proreco jer za njih igraju:braca Varga,Madaras,brani Nadj,Gocic,Mitrovic,Aleksic.Zvezda bez Sefika i Rackova gde se tek ekipa okupila,ove sezone smo sigurno jaci od grobara jer imaju samo tri igraca(Mandic,Vico,Subotic) ostalo su deca,sa Radnickim ce biti klanje(Ciric,Radic,Marko Cuk,Marko Petkovic,Trajkovic,Dedovic,Popovic,Markovic,Vuksanovic,Basara)objektivno iskusniji su i od nas i za nijansu kvalitetniji na papiru!

Reply
РУК сеп 21, 2014 at 20:18

Јесте тим подмлађен, али ово је резултатска катастрофа.

Reply
Светомир сеп 21, 2014 at 14:26

За овакву бруку најодговорнији су из руководства и тренер Звезде Савић.
Разумем потребу да су тиму потребне утакмице и уигравања и да је тим десеткован, али не разумем потребу да се под сваку цену распродаје углед ватерполиста.
Пази ово!!!
Па јуниори ЗВЕЗДЕ никада нису изгубили са оваквим срамним резултатом.

Reply
boban сеп 21, 2014 at 12:04

au sunce ti poljubim , pa dal smo stvarno toliko slabi ? kakva je situacija kod grobara i u Radnickom , ko zna nesto ?

Reply

Leave a Comment