Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Лалатовић: Нећу правити много измена у тиму

У Лав Медија центру на нашем највећем стадиону је данас одржана конференција за медије поводом утакмице 1/16 финала Купа Србије против Чачанског Борца која се игра сутра од 19 часова у Београду. Представницима седме силе су се обратили тренер Ненад Лалатовић и првотимац Марко Петковић.

„Ово ће бити специфична утакмица. Немамо право на грешку јер нема поправног. Морамо максимално озбиљно да схватимо овај меч и да не дозволимо никакво изненађење“, рекао је Лалатовић.

Тренер је најавио и неколико измена у саставу у односу на тим који наступа у првенству.

„Сви играчи треба да добију шансу, а против Борца ће добити неки фудбалери који су играли мање у првенству. Наравно, не можемо да мењамо седморицу, осморицу, али три-четири промене биће сигурно“, казао је тренер црвено-белих.

Према његовим речима, Борац, који има осам бодова у Суперлиги, најпријатније је изненадјење у првенству и то је „екипа која зна да игра на резултат“.

Звезда ће са екипом из Чачка играти за викенд и у првенству, а Лалатовић је рекао да му се то не допада.

„Не допада ми се што ћемо у кратком временском периоду играти две утакмице с Борцем. Најтеже је победити некога два пута у пет дана“, рекао је Лалатовић.

Фудбалер Звезде Марко Петковић рекао је да ће његова екипа дати све од себе да победи Борац.

“Задовољан сам како екипа игра у досадашњем делу сезоне, а што се мене тиче, увек може боље и трудићу се да буде тако у наставку сезоне“, рекао је Петковић.

Фудбалери Црвене звезде у среду од 19 часова играју на свом терену против Борца утакмицу шеснаестине финала Купа Србије.

Повезане вести

1 comment

Republika Srpska сеп 23, 2014 at 13:30

rajkovic petkovic lazic jovanovic antic kovacevic ristic avramovski bosancic katai i jovic

Reply

Leave a Comment