Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Фудбал трпи: Шетња одлаже све спортске догађаје за викенд?!

Како преносе домаћи медији, Владимир Булатовић, директор фудбалске Суперлиге, донеће одлуку да се одложе утакмице најављене за викенд.

Оне би наиме, због најављене шетње која ће се одржати у центру града, требало да буду одигране у понедељак или у уторак.

Званично саопштење се очекује сутра, када полиција објави свој став.

Повезане вести

8 comments

Teks Viler сеп 26, 2014 at 16:09

Razara nas bela kuga,sve nas je manje,ne moze se nakupiti dovoljno decaka za mali fudbal,a pederi odlazu kolo pravog fudbala.

Reply
Никола '89. сеп 26, 2014 at 14:49

Ако ове ПАРОДИЈЕ ПОНОСА постану редовна појава, ускоро очекујем притиске да се дозволе истополни бракови, а потом и усвајање деце од стране истополних родитеља. У чијем интересу ради ова држава? У интересу својег народа, чију више него очигледну вољу МОРА да представља и заступа, или у интересу некога/нечега тамо далеко? Срамно се понижавамо, па да видимо колико ниско можемо. Сад целокупан живот мора да стане на неколико дана, да би се шака људи прошетала, држава потрошила средства која се никако не могу занемарити, а пробрана ЛГБТ врхушка натрпала себи у задњице што наш, што инострани новац – врхушка, мала интересна групица, у циљу чијих себичних и незаситих финансијских интереса се читав овај циркус и одиграва. Борба за права… Погледајте мало како су одевени ти људи који шетају и протестују јер су „обесправљени“, док мене и тебе нема пас за шта да уједе и једва крпимо крај с крајем. А господин премијер, којег сам иначе ценио, лепо изађе у јавност и опере руке својим личним ставом, као да није он један од најодговорнијих за судбину те Пародије. Народ, замазаних очију, аплаудира… Е, моја мила Србијице…

Не смем више ништа да напишем, употребићу „Нека је проклета земља у којој су пашчад пуштена, а камење свезано!“

Reply
Никола '89. сеп 26, 2014 at 14:56

Често сте трчали да изјавите како „НИКО НИЈЕ ЈАЧИ ОД ДРЖАВЕ“. Изгледа да педери и наредбе спољашњих налагодаваца јесу, јер нам се ово силом намеће.

Reply
Никола '89. сеп 26, 2014 at 14:57

Често сте трчали да изјавите како „НИКО НИЈЕ ЈАЧИ ОД ДРЖАВЕ“. Изгледа да педеpи и спољњи налогодавци јесу, јер нам се ово силом намеће.

Reply
Никола '89. сеп 26, 2014 at 14:48

ПАРОДИЈА ПОНОСА.

Иначе, ниво поноса расте – у наредних пар година нам се спрема законом дозвољен инцест између пунолетних особа (прочитајте какав се закон спрема у Немачкој у вези са тим; иначе, инцест је већ законом дозвољен у Холандији и још неколико европских држава и друштвени морал тамо нема ништа против ове појаве, а ми, ако желимо у Европу, морамо бити као и они, то је јасно), а даље – то ћемо да видимо. Читајући коментаре свуда по Интернету земље Србије, могу да закључим (без обзира на то што медији филтрирањем одређених коментара, те тиме ставова и мишљења, намерно криве објективну слику у намери да прикрију гнев народа) да је много порастао број поборника за „људска права“ и оних који имају став „ако мора, нека се одржи, морамо да их поштујемо, не морамо да обраћамо пажњу на њих“. Тако ћемо се вероватно неколико година енергично борити против озакоњавања инцеста кад нам и то наметну као услов, који ћемо морати да испунимо да би смо неке тамо 2345. године ушли у ЕУ, а онда ће медији, моћни појединци и власт по истом овом сценарију испрати људима мозгове, па ћемо решити да поштујемо и њихова права.

Reply
MILAN KG сеп 25, 2014 at 23:19

Ja sam invalid 50 posto i nemam nikakva prava ,nemam posao,nemam pravo na bilo kakvu novcanu naknadu zavrsio sam ekonomsku skolu pre 10 godina i u 30 godina cekam da mi majka da neki dinar da uplatim tiket odem do grada na pivoili da pogledam Zvezdu poneki mec sad skupljam pare za bar jednu utakmicu evro lige nigde ne izlazimstekam. Gomila bolesnika jeponosta na to sto su izopaceni i traze da paradiraju surta ce traziti da usvajaju decu da regrurutuju nove homoseksualce!!!!!! Kad je 2012 godine organizovan protest ispred inavida iz cele srbije ispred vlade izveli su ZANDARMERIJU POD PUNOM OPREMOM NA NAS INVALIDE!!!!!!! TO JE BRUKA ZA OVU DRZAVU!!!!!, Ja sam naeo svoj primer to je samo kap u moru ne bih da ispadne kako kukam i zalim se ali imao sam potebu da kazem nesto povodom parade srama.

Reply
josif сеп 25, 2014 at 12:18

Ljudi!Ja vam se divim kakvu vi vlast imate.ne da je kod nas bolje ali da se odlozi utakmica zbog Prajda koji se odrzava u delom milionskog BG a utakmice se igraju van BG e to je stvarno umetnost.Zasto gospoda iz policije primaju platu od poreskih obvrznika kad nemogu da obezbede osnovni red i mir oko male grupe p—-a.Pozz.MKd

Reply
Luka сеп 25, 2014 at 22:49

Tako ti je to, moj Josife, u zemlji Srbiji. Tačno se zna imenom i prezimenom ko će sve biti u paradi, isto tako se zna i ko će doći da ih gađa i bije, a navodno ne može da se obezbedi, pa se odlaže fudbal?! Da nije tužno, bilo bi smešno…

Reply

Leave a Comment