Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Најава: Борац – Црвена звезда

Црвена звезда је прошла у осмину финала Купа Србије, а сада се наши фудбалери поново окрећу домаћем шампионату, а противник је исти онај из Купа – Борац, уз ту разлику што ће сада Чачани бити домаћини.

У среду смо остварили тесну победу, уз не баш добру игру, мада би требало имати у виду да је наступио велики број младих играча на овом мечу, тј. да је било промена у тиму у односу на претходне утакмице. Борац се вратио у елиту након две године одсуства, али памтимо да су Чачани умели да нам загорчавају живот у неким сезонама пре тога када су играли на свом терену. Све ово говори да је потребно бити опрезан, али верујемо да су наши играчи свесни тога, а и сам Лалатовић је изјавио да ово гледа само као друго полувреме утакмице која је почела у среду.

Што се тиче здравстеног стања у нашем тиму, повређени су Аврамовски и Јовановић, остали су спремни за сутрашњу утакмицу.

Борац је у досадашњем делу шампионата остварио по две победе, две ремија и два пораза. О противнику, међусобном скору и осталим занимљивостима у вези са ова два клуба, могли сте већ да прочитате у најави за поменуту утакмицу Купа Србије, па нам остаје само да позовемо навијаче, пре свега из Чачка и околине, да дођу на утакмицу и помогну Звезди да настави победничку серију. Због одлагања, утакмица се игра у не баш фудбалском термину, али верујемо да подршка неће изостати. Директан пренос је на каналу „Арена Спорт 1“ за оне који нису у прилици да прате утакмицу уживо.

Идемо до нове победе!

VII коло Јелен Суперлиге:

Борац Чачак Црвена звезда,

стадион „Крај Мораве“, понедељак, 29. 09. 2014. године, 19h

Повезане вести

6 comments

Luka сеп 29, 2014 at 16:14

Promenjen je sjajan i funkcionalan izgled sajta u ovo ruglo, i to je mnoge odbilo. Ali najveći razlog propasti foruma je skidanje komentara u kojima se kritikuju uprave i treneri FK i KK, dok su grobarski komentari, spinovanja, pljuvanja i podmetačine uporno i bez izuzetka objavljivani.

Reply
selektor сеп 29, 2014 at 13:45

Slažem se sa prethodnicima, baš ste podbacili zadnjih tri meseca. Šta se događa sa Vama?

Reply
Dejan Ivanjica сеп 29, 2014 at 11:40

Tu sam i ja svakodnevno…ali izgleda da je sajt u potpunom rasulu…slabo ima novih vesti,slabo je posecen…

Reply
Gorstak сеп 29, 2014 at 08:07

Samo da javim da nisi jedini…

Reply
vlada сеп 28, 2014 at 23:37

Ovaj portal izgleda samo ja posećujem. 😛 šta se to događa, jel neki bojkot. Stvarno nisam u toku

Reply
Nikola сеп 29, 2014 at 15:10

Portral je pokazao kakav je „Zvezdaski“ portal kada dozvoljava pljuvanje po Zvezdi, nadam se i da ce se ugasiti jer su sramota…

Reply

Leave a Comment