Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Гаврић и Лазовић након победе у Чачку

Двојица најзаслужнијих фудбалера за тријумф Црвене звезде у Чачку свакако су Ненад Гаврић и Дарко Лазовић.

Дебитантским голом, Гаврић је свом тиму донео победу, и тај погодак је посветио својој породици.
– Веома сам срећан због постигнутог гола. Нарочито због тога што је мој поготак одлучио меч. Мислим да смо одиграли добру утакмицу, створили још неколико прилика и да је све укупно данас виђен добар меч. Није лако ниједну екипу победити два пута у пет дана, и знали смо да ако не уђемо максимално озбиљно и ангажовано у утакмицу, да нећемо освојити бодове. Ово је за мене био веома емотиван тренутак, видели сте да сам након што сам затресао мрежу скинуо дрес испод којег сам носио мајицу са ликом свог оца. Он нажалост није више међу нама, и гол посвећујем њему и целој мојој породици која ми је увек била највећа подршка – рекао је Гаврић после утакмице.

1966888_798756606851904_3065922688149142238_n

Дарко Лазовић је против свог некадашњег клуба пружио заиста одличну партију, али је на крају замењен из превентивних разлога.
– Ово је једна од мојих најбољих утакмица ове сезоне, и рекао сам још раније да се надам да ћу из утакмице у утакмицу играти све боље. Пресрећан сам због своје данашње игре, против клуба у коме сам провео 10 година и доживео многе лепе тренутке. Осам утакмица нисмо примили гол, и надам се да ћемо и у наредном колу против Вождовца наставити низ. Ако наставимо вредно да тренирамо и подижемо форму, можемо да се надамо освајању титуле. Такође, Борцу желим све најбоље у наставку сезоне, и да остваре све зацртане циљеве – изјавио је Лазовић.

Повезане вести

1 comment

pera сеп 30, 2014 at 07:40

Lalatović može biti zadovoljan samo bodovima. Ne svidja mi se igra koju forsira sa praktično samo jednim napadačem. Zvezda jednostavno ne sme tako da igra. Pogledajte statistiku skoro svaki napad je išao sa desne strane. Tako se ne igra fudbal. Zvezda nema pravog centarfora, ono što igra Rakić nije dovoljno a Despotoviću još fali nije ni blizu utakmica koje je igrao u Spartaku. Mali Ristić jednostavno mora igrati na toj levoj polutki. Dečko ima ideju i zna da napravi akciju. Pečnik totalno van forme, sramota je promašiti ono što je promašio. U ovoj ligi Zvezda ne sme čuvati kukavički rezultat. Sreća je da imamo Pavoževića i malog Rajkovića koji je dokazao da je potencijal jednog Dujkovića ili Milojevića.

Reply

Leave a Comment