Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Митровић: Труд, рад и стрпљење

Играчи и навијачи Црвене звезде одбројавају ситно до почетка нове кошаркашке сезоне. За црвено-беле велико отварање сезоне је у петак када у Пионир долази Левски из Софије. Капитен Црвене звезде Телеком Лука Митровић изнео је своје виђење урађеног у припремном периоду, али и онога што следи:

– Примакао се почетак сезоне, а ми иза себе имамо месец и по дана напорних припрема и тренинга. Тај период је протекао уз неке мање проблеме јер готово да нисмо били комплетни током целих припрема. Играчи су нам се константно прикључивали што због обавеза са репрезентацијом, што због повреда и тек смо пре само неколико дана комплетирали тим – истакао је Митровић и потом додао:

– Сигурно да нећемо бити у топ форми на почетку, али ми као млада екипа желимо да великим трудом, радом и стрпљењем што је пре могуће досегнемо жељени ниво. Следећа сезона је пуна великих изазова и бројних очекивања за нас. Убеђен сам да ће ова млада екипа, уз велики рад у који не сумњам, успети да се избори са притиском који носи црвено-бели дрес – поручио је нови капитен Црвене звезде.

10520550_573251689446375_723692375212594124_n

Против Левског ће репрезентативци Србије Стефан Јовић и Никола Калинић дебитовати на званичним мечевима за Звезду. Јовић је истакао да је узбуђен због тога:

– Последњи сам се прикључио екипи и атмосфера је заиста на одличном нивоу. Једва чекам утакмицу са Левским и да истрчим у Пиониру пред наше навијаче. Очекивања су прилично велика и надам се да ће бити испуњена – истакао је Јовић, а одмах се надовезао крилни играч црвено-белих:

– Не желим да причам о циљевима, то препуштам стручном штабу. Желим само да кажем да ћу ја, као и цео тим дати свој максимум и мислим да ће то бити довољно за добре резултате. Једва чекам меч са Левским да дебитујем – закључио је Калинић.

Повезане вести

1 comment

balja окт 1, 2014 at 19:10

Ma sve smo dobro odradili i pripreme i dovodjenje igrača koji nam trebaju i pridruživanje igrača iz FMP koji bi mogli kroz sezonu da dobijaju svoje šanse. Biće i dobrih utakmica ali jedno je uslov pune dvorane gde se igra. Ko od nas navijača daje sebi pravo da tim sa toliko navijača nema podršku u ABA ligi zbog odluke jednog dela navijača. Ajde da krenemo svi zajedno od prvog meča u petak i da pokažemo veliku podršku klubu i timu. Moja je želja i dalje Jovan Novak makar i u FMP, ptičica mi govori da će dečko napraviti dobru karijeru i da je šteta da nije kod nas. Delija čovek.

Reply

Leave a Comment