Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеНајновијеФудбал

Деца са кампа у Звезди

У среду, 01. октобра, на помоћним теренима иза јужне трибине Звездиног стадиона, одигране су две утакмице између млађих категорија Црвене звезде, и полазника кампа који се сваке године одржава на Јахорини.

Ове године, на кампу је учествовало 63 малишана, од којих је један број дошао у Београд на утакмице против вршњака из Црвене звезде. Звездини тренери су присуствововали мечу, и у свој „тефтер“ уписали тројицу дечака, годишта 1999 и 2000, који ће постати део Звездине Омладинске школе. На утакмицу су дошли и поједини дечаци који претходне године нису успели да постану део нашег клуба, али су људи из Црвене звезде желели да их још једном погледају и уоче њихов напредак.

Један од људи који су најзаслужнији за остварену сарадњу, свакако је и Зоран Прерадовић, директор Unis Tours-а.

– На самом кампу на Јахорини, раде се тестирања која надгледају Звездини тренери. После сваке утакмице, тренери анализирају учинак и прате напредак деце, како би одлучили да ли ту има потенцијала за Црвену звезду. На основу урађених тестова, тренинга, утакмица, бирају се они најталентованији, који добију прилику да одиграју утакмицу против одговарајуће категорије из Звездине школе, попут ових данашњих – објаснио је Зоран Прерадовић, указавши на чињеницу да се таленат и вредан рад на крају увек исплате.

Утакмици су присуствовали и многобројни прослављени асови Црвене звезде.

Повезане вести

Leave a Comment