Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Најава: Црвена звезда – Планинка

Рукометаши Црвене звезде у петак дочекују Планинку из Куршумлије у мечу трећег кола Супер лиге Србије. Меч се игра у Спортско-рекреативном центру Шумице са почетком у 18 часова.

sl1_rkЦрвено-бели су солидно стартовали у новој сезони имајући у виду велики број новајлија у екипи. После два кола тим Ненада Перуничића налази се на другом месту на табели са три освојена бода. Због повреде стопала предстојећи меч ће пропустити лево крило Станко Димитрић, али ће његов брат близанац Слободан бити у саставу. Узданица Црвене звезде и прошле сезоне други стрелац клуба, Војислав Брајовић, опоравио се после прелома носа и очекује се да заузме своје место у тиму. Екипа је спремна за нови успех после ремија у Костолцу, а претходна два меча су показала да Звезда има врло коректан тим и да може да се ослони на велики број играча, међу којима су се до сада издвојили Стефан Алчаковић, Младен Шотић, Владимир Цупара, Дарко Тодоровић, Урош Вуковић, Немања Нешовановић

Планинка је изузетно незгодан ривал, о чему сведочи и реми против Металопластике (23:23) у претходном колу, док су на старту шампионата поражени од Партизана резултатом 30:33. Ударне игле екипе из Куршумлије су Душан Илић и Милош Топаловић, али ништа мање опасни су Милош Милосављевић и Драган Радисављевић. Један освојен бод и тренутно претпоследње место могу  многе да заварају када је ова екипа у питању, јер су знатно квалитетнији у односу на тренутну позицију на табели.

Позивамо навијаче црвено-белих и љубитеље рукомета да пруже подршку новој екипи Црвене звезде и тако помогну клубу да упише нове бодове у првенству и поред тога што се термин поклапа са премијером кошаркаша у Јадранској лиги, чији меч почиње сат касније.

Црвена звезда – Планинка Пролом вода

3. коло Супер лиге Србије

  петак, 3. октобар 2014.

   СРЦ Шумице – Београд, 18:00 часова

Повезане вести

Leave a Comment