Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Бакљада Делија на Калемегдану као позивница за меч против Вождовца

Навијачи Црвене звезде приредили су бакљаду на Калемегдану уз песму и тренспарент “Са нама и у нама живиш ти, Београђани сви на Маракану“ и позвали навијаче да подрже тим у мечу против Вождовца који се игра у суботу.

Утакмицом осмог кола јесењи део шампионата Србије улази у другу половину, а црвено-бели за сада имају одличан учинак од шест победа уз један реми и феноменалну гол разлику 10:0. Делије су очигледно препознале тренутак када додатно треба пружити подршку екипи, како би се освојили нови бодови и у одличном расположењу наставила трка за титулу.

Црвено-бели су у великој мери променили тим у односу на претходну шампионску сезону, али за сада бележе добре резултате, мада постоји и велики простор да се игра екипе још више унапреди. Одбрана екипе Ненада Лалатовића једина у Европи није савладана ове сезоне, а млади голман Предраг Рајковић налази се надомак обарања клупских рекорда у несавладивости које држе љубимци навијача Звонко Милојевић у првенству и Бобан Бајковић укупно у свим такмичењима. Све то је више него довољна позивница да навијачи у великом броју испуне трибине српског храма фудбала у суботу од 18 часова и подрже свој клуб до новог тријумфа.

Некад бол, никад страх, некад мук

нек понесе те севера хук

снага белога града нек води те сада

у нову победу!

Повезане вести

2 comments

dusan окт 3, 2014 at 14:22

10-0 fenomenalna gol razlika? Na sedam utakmica dali smo 10 golova ili 1,4 po utakmici u ovoj kljakavoj ligi. to bi se tesko moglo nazvati fenomenalnim. pritom jovic nije dao nijedan gol. ono sto jeste mnogo dobro to je da imamo golmana i da storperi igraju jako dobro.

Reply
Ankee окт 3, 2014 at 12:11

Steta, nisam Beogradjanin.

Reply

Leave a Comment