Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Лалатовић и Босанчић пред Вождовац

Уочи двонедељне паузе у првенству, Црвену звезду чека тежак испит, јер ће угостити једну од најискуснијих екипа у лиги.

Вождовац тренутно заузима последње место на табели, али тренер Ненад Лалатовић инсистира на томе да њихов положај не сме да завара фудбалере Црвене звезде, јер квалитетом заслужују много бољи пласман.

– Могу слободно да кажем да нам у госте долази најбоља од свих екипа које су ове јесени гостовале на Маракани. Право да то кажем даје ми њихов састав – за њих играју играчи као што су Одита, Бабовић, Михајлов, бивши играчи Партизана, Бељић, бивши играч Звезде, Супић, бивши играч Војводине. У доброј су форми, последње две утакмице су победили, и те две утакмице су решили управо Одита и Бабовић, који је постигао и три гола. То је јако искусан тим са просеком година 30, предводи их Зоран Милинковић, тренер кога јако ценим. Када се анализирају, дође се до податка да су озбиљна екипа која може свакога да победи, и да место које тренутно заузимају на табели нема везе са реалношћу. Јако ми је важно да моје играче не завара тај њихов тренутни пласман, јер они заслужују да буду међу пет или шест првопласираних екипа у лиги – позвао је Лалатовић на опрез, па наставио:

– Играју јако добро у средини терена где се све врти око, по мени једног од најбољих играча наше лиге, Стефана Бабовића, који је у изванредној форми. Он је мотор њихове екипе, и ми ћемо сутра дати све од себе да зауставимо не само њега, него и све њихове играче. Покушаћемо да их спречимо да развију пас игру, и да победимо и дочекамо мирно ове наредне две недеље.

10547443_768128903248008_1889929244361319608_n

Велико поштовање према екипи Вождовца има и Милош Босанчић.

– Вождовац је добра екипа, имају две победе у низу, добре индивидуалце. Али, сматрам да од нас зависи готово све, уколико одиграмо како се договоримо, можемо забележити победу. Тренутно се осећам боље него када сам дошао, спремнији сам. Нисам прошао припреме са екипом, тако се потрефило, али шеф је задовољнији како играм и тренирам, као и саиграчи и навијачи, и верујем да ме чекају још боље партије – рекао је Босанчић.

Ненад Лалатовић неће моћи да рачуна на Данијела Аврамовског, а за сада је под знаком питања и Ђорђе Ракић.

– Имамо само једног повређеног играча, Аврамовског. Ракић је јуче изашао са тренинга 10 минута пре краја. Осетио је бол у нози, и данас ћу знати нешто више и да ли ћу моћи да рачунам на њега. Сви остали играчи су спремни и орни да сутра забележимо нову победу. Ми морамо ући у утакмицу као што смо ушли у Чачку, јер бисмо са евентуалном победом себи обезбедили мир у наредне две недеље. Оно што мени лично као тренеру Црвене звезде не иде у прилог је што ћу остати без чак 12 играча, који ће смањеним интензитетом тренирати у својим националним селекцијама. То је одлична ствар за Звезду, да даје 12 репрезентативаца, али за мене као тренера је лоше јер нећу моћи да ову паузу искористим како бих додатно уиграо екипу – рекао је Лалатовић.

Повезане вести

4 comments

dusan окт 4, 2014 at 15:23

pomozi boze. bice povuci potegni. babovica nisu hteli navijaci, a on je verovatno najbolji igrac u ligi trenutno.

Reply
jagodina navija za zvezdu! окт 4, 2014 at 15:31

Da je toliko dobar igrao bi u nekom boljem klubu od Vozdovca -.-

Reply
dusan окт 5, 2014 at 14:39

vidim…

Reply
jagodina navija za zvezdu! окт 5, 2014 at 16:12

Ja i dalje stojim iza onoga sto sam rekao.u bilo kom ozbiljnijem klubu nije nista uradio.Igrao je dobro u ofki,i sada u vozdovcu.Na stranu sto je teska grobarcina.

Reply

Leave a Comment