Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Извињење Јаке Блажича

– Жао ми је због свега што се десило и преузимам потпуну одговорност. Извињавам се таксисти са којим сам се сударио, али и мом клубу и навијачима због свих непријатности које сам проузроковао – изјавио је Јака Блажич, првотимац Црвене звезде Телеком поводом саобраћајне незгоде коју је изазвао у суботу у којој није било повређених. Словеначки интернационалац је код судије за прекршај већ платио предвиђену казну у износу од 16.000 динара, а сносиће санкције и према Дисциплинском правилнику КК Црвена звезда Телеком у износу два месечна примања и накнадом комплетне материјалне штете. На тај начин клуб ће ставити тачку на цео овај случај.

Свесни смо да је у овом тренутку Јаки Блажичу најтеже, јер се увек истицао примерним понашањем, а према свим обавезама се односио максимално професионално. Погрешио јесте, а за свој поступак сноси одговорност. Сигурни смо да је извукао поуку, а најважније је да није било повређених.

КК Црвена звезда Телеком изражава жаљење због овог догађаја и као клуб који велику пажњу поклања друштвеној одговорности, даће свој допринос у акцијама које имају за циљ повећање безбедности у саобраћају.

КК Црвена звезда Телеком и Јака Блажич се поводом овог случаја више неће оглашавати.

Повезане вести

3 comments

dejo окт 7, 2014 at 22:11

Ma, samo napred majstore!!!

Reply
Spiritus окт 4, 2014 at 23:27

A dobro … Morala je da se proslavi prva pobeda u sezoni. Jaka je najveci lik u Zvezdi i mnogo mi je drago sto je ostao u klubu i ove sezone. Igrac koji daje energiju ovom timu. Dobro je samo sto nema povredjenih. Idemo Jaka !

Reply
mariachi окт 4, 2014 at 21:01

Podrska za brata Jaku!! Idemo majstore, jbg desilo se idemo dalje!

Reply

Leave a Comment