Moja Crvena Zvezda
ВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

У Купу Србије наредни ривал Рад

У просторијама Куће фудбала у Старој Пазови, одржан је жреб 1/8 финала за најмасовније фудбалско такмичење у Србији.

Жребом је одлучено да ће противник и домаћин Црвеној звезди у 1/8 финала Купа Србије, бити екипа Рада.

Утакмица ће бити одиграна у среду 29. октобра.

Сви парови 1/8 финала Купа су:

ОФК Београд – Чукарички
Спартак – Пролетер
Раднички Ниш – Инђија
Металац – Вождовац
Војводина – Слобода
Партизан – Слога (Петровац на Млави)
Раднички Крагујевац – Јагодина
Рад – Црвена звезда

Након што је објављен Звездин наредни противник у Купу, капитен Никола Мијаиловић је рекао да је за Звезду сваки наредни противник најтежи.

– Рад је квалитетан противник, и очекује нас тешка утакмица, нарочито јер ћемо је играти на гостујућем терену. Ипак, екипа која жели трофеј мора победити сваког противника без обзира ко је у питању, и ми ћемо се добро припремити за ту утакмицу када за њу дође време. Има још скоро месец дана до осмине финала Купа, и са Радом ћемо одиграти две утакмице у неколико дана, тако да ћемо им сигурно посветити пажњу коју несумњиво заслужују – рекао је Мијаиловић.

Повезане вести

3 comments

neco-peco окт 6, 2014 at 20:16

i meni je cudno da opet igramo u par dana sa istim protivnikom! Previse se puta ponavlja, neki dan borac, neke godine ofk-a, pa 5 godina zaredom vojvodina u zadnjem kolu u Novom Sadu! Sad tek sve pocinje za partizan i jos nista nije gotovo,oni do kraja imaju sve teske utakmice a igraju i evropu, morat ce da kiksaju! Mi moramo da podignemo igru i nadam se spicevi da prorade… u svaskom slucaju bitka za titulu tek sad pocinje! A kup, kao sto neko gore rece, lijepo je uzeti al je prvenstvo prioritet!

Reply
apac окт 6, 2014 at 18:56

Kako god,kup je manje vise nebitno takmicenje sem kad u istom ne igramo protiv partizana,titula je prioritet.

Reply
Д окт 6, 2014 at 17:46

Освојићемо и куп и титулу првака, свима у инат! ипак толе лопов се мора отерати, и овај жреб је сумњив… Управа мора да реагује и против помоћних судија који су признали нерегуларан гол вождовца, а нама свирали два непостојећа офсајда. Очигледно су добили инструкције да и даље све сумњиво на ивици свирају против нас. Не поштује се Звезда као шампион, ауторитет домаћина и сви ми као институција и једини који посетом одржавају овај домаћи фудбал.
Нешто се оштро мора предузети да не би навијачи сами узели правду у своје руке и посећивали домове судија и њихових фамилија.

Reply

Leave a Comment