Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновије

Страхиња Рашовић потопио Морнар!

Ватерполисти Црвене звезде савладали су Морнар у премијерној утакмици Триглав Регионалне лиге, 9:7 (2:2, 2:2, 1:3, 4:1)! Најефикаснији је био Страхиња Рашовић са 5 голова, Виктор Рашовић је постигао два, а по један Никола Ешкерт и Томашевић.

Морнар је повео преко Маринић Крагића, али је Звездин бомбардер Страхиња Рашовић довео црвено-беле у предност. Рашовић и Маринић Крагић су наставили обрачун са по 3 гола до краја полувремена, које је Црвена звезда решила у своју корист 4:3. Добра игра у одбрани и неколико запажених интервенција Драксимовића су донели Звезди предност.

Младост је ступила на снагу у трећој четвртини, када је Морнар преокренуо резултат у своју корист, али је Виктор Рашовић на почетку последње деонице донео поравнање. Преко Бурића је Морнар вратио плус један, а затим добио и треће искључење. Три везана покушаја Виктора Рашовића брани Качић, али Страхиња Рашовић доноси 7:7. Драма у последњем минуту. Ешкерт погађа за 8:7, затим Маринић Крагуј и Ранђеловић добијају трећу личну грешку, а Марко Драксимовић прави бравуре на голу. Најлепше за крај, Страхиња Рашовић прави симултанку, као на фудбалу, и потврђује Звездин тријумф. Јако битна победа младог тима на премијери.

У следећем колу, црвено-бели гостују Јадрану у Херцег Новом.

Повезане вести

1 comment

nokia c5-03 окт 8, 2014 at 23:24

Bravo momci!!! ZVEZDA!!!

Reply

Leave a Comment