Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Улазнице за Олимпију у продаји од петка, Вилијамс позива навијаче

Кошаркаши Црвене звезде Телеком у суботу 11. октобра у дворани Пионир играју меч трећег кола АБА лиге са почетком у 21 сат. Противник црвено-белих је љубљанска Олимпија која као и Звезда у прва два кола регионалног такмичења има две победе па овај дуел с правом носи епитет дербија.

Изабраници тренера Дејана Радоњића у првом мечу против Левског имали су значајну подршку са трибина, а црвено-бели кошаркаши навијачима су се реванширали добром игром и убедљивом победом од чак 30 поена разлике. Сви у табору Црвене звезде Телеком силно желе да наставе победнички низ, а сложни су у оцени да ће им за то бити неопходна помоћ публике:

– Мислим да смо нашим играма на почетку сезоне заслужили поверење навијача. Зато их позивам да у што већем броју дођу у дворану и подрже нас у мечу против Олимпије. Сигуран сам да су и они свесни колику нам снагу даје њихова енергија са трибина и зато бих волео да дворана буде пуна. Желимо да победом направимо најбољу могућу увертиру пред старт Евролиге, а ова утакмица може да буде и добар тренинг за навијаче, да загреју своја грла и дланове пред долазак Галатасараја – поручио је навијачима Црвене звезде Маркус Вилијамс.

С обзиром да се утакмица игра током трајања хуманитарне акције под називом Дечија недеља улазнице ће у односу на дуел са Левским бити скупље за 30 динара, а тај износ од сваке продате карте биће прослеђен удружењу Пријатељи деце Београда.

Карте за утакмицу са Олимпијом биће у продаји од петка 10. октобра у свим пословницама Евентима (Комбанк арена, Дом омладине, Билет центар, ТЦ Ушће и још 150 продајних места широм Србије). Такође, на дан утакмице улазнице ће моћи да се купе и на билетарници дворане Пионир од 16 сати па све до почетка меча.

Карте за трибине коштају 330, а за партер 530 динара. За плаву и белу ложу потребно је издвојити 730, а за ложу 930 динара. Цена карте за почасна места тик уз терен (цоурт сеат) је 5030 динара.

Повезане вести

Leave a Comment