Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Фудбалери у Бањалуци

Фудбалери Црвене звезде ће у четвртак, 09. октобра, отпутовати за Бањалуку.

Након преподневног тренинга и ручка, фудбалери и стручни штаб Црвене звезде одлетеће за Бањалуку. У овом граду, Црвена звезда ће у петак 10. октобра одиграти пријатељску утакмицу против Борца.

На списку путника нашло се 17 фудбалера:

Дамир Кахриман, Марко Тркуља, Никола Мијаиловић, Богдан Планић, Стефан Ђорђевић, Предраг Ђорђевић, Никола Антић, Горан Гогић, Милош Босанчић, Михаило Ристић, Вукан Савићевић, Дарко Лазовић, Александар Катаи, Ненад Гаврић, Ђорђе Деспотовић, Лазар Ђуровић и Владимир Ступић.

Утакмица ће бити одиграна у петак, 10. октобра, од 17:00 часова, на Градском стадиону у Бањалуци. На дан утакмице, фудбалери Црвене звезде тренираће на самом стадиону у 10:00 часова.

Улазнице за ову утакмицу могу се купити од данас, по цени од 10 и 12 марака.

Повезане вести

6 comments

josif окт 9, 2014 at 13:59

Treba se mislima polako usmeriti na veciti derbi koji ce biti utakmica sezone.Dobijemo li vracamo se u borbu za titulu,odigramno remi status kvo a izgubimo li prvenstvo je reseno i treba se u decembru zahvaliti iskusnijim igracima i pustiti ih da odu i konacno mladjima dati sansu makar bili i 5-ti na kraju.Sastav za derbi treba biti Rajkovic-Pecnik,Pavicevic,Lazic,Mijailovic-Kovacevic,Gogic,Avramovski(Ristic)-Lazovic,Rakic,Katai.Bosancica netreba gurati medju startere jer ce imati ogroman pritisak zbog poznatih stvari a Petkovic i Gavric nisu za startni sastav.Pozz.MKD

Reply
Republika Srpska окт 10, 2014 at 10:03

bez mijailovica bez gogica bez petkovica. rajkovic – pecnik-pavicevic-lazic-antic – kovacevic-ristic-lazovic-avramovski – rakic-jovic

Reply
jagodina navija za zvezdu! окт 9, 2014 at 12:52

Ko su Djurovic i Stupic? i jel ce biti prenosa na Areni?

Reply
Delija mp окт 9, 2014 at 14:16

Vrsnjaci Luke Jovica(1997),mislim da je Stupic napadac,a Djurovic desni bek

Reply
nemus окт 9, 2014 at 15:10

Biće prenos na Radio televiziji Republike Srpske.

Reply
Bogi окт 9, 2014 at 16:05

Stupic je zadnji vezni a Djurovic napadac.

Reply

Leave a Comment