Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Најава: Југовић – Црвена звезда

Рукометаши Црвене звезде покушаће да наставе низ без пораза и остану на челу табеле. Црвено-бели у суботу играју утакмицу четвртог кола Супер лиге Србије против Југовића у Каћу. Меч се игра у Спортском центру Храм са почетком у 19 часова.

           Звезда има пуно разлога за задовољство и оптимизам, јер је клуб добро стартовао у новој сезони, а и финансијска страна се поправља доласком на чело клуба нове управе предвођене председником Мирком Бутулијом. У претходном мечу екипа је декласирала Планинку на домаћем терену са 20 голова разлике, а тај меч је показао да тренер Ненад Перуничић може да се ослони и на играче који су до сада били у другом плану, као што су десно крило Марко Поповић, лево крило Виктор Матичић и млади чувар мреже Марко Антељ. Успешан повратак имао је и Лука Денић, а поново је заиграо и убојити стрелац Војислав Брајовић, од кога се очекује велики број голова како сезона буде одмицала. Велики број опција у нападу и одбрани је одраз квалитета који поседује нови тим Црвене звезде, а многи су били сумњичави како ће све то изгледати, због финансијских проблема које је Звезда имала у претходном периоду. Ипак, потребно је наставити у истом победничком ритму, јер исти број бодова имају Железничар и Металопластика уз напомену да црвено-бели држе прву позицију због најбоље гол разлике.

10645218_495181703952073_9185303486792327397_n

Југовић после три кола има два освојена бода и заузима седмо место на табели. Ове сезоне је лига смањена на 10 клубова, па нема лаких противника, а нема ни доминантног тима који одскаче квалитетом, па ће борба за пласман у плеј-оф, као и за опстанак бити врло занимљива. У тиму из Каћа издваја се сјајни стрелац Стефан Илић, који је до сада постигао 27 голова, по 11 против Металопластике и Партизана. Поред њега запажене улоге имају Немања Белош, Никола Црноглавац и голман Дејан Милосављев. О квалитету Југовића довољно говори убедљива победа над Партизаном резултатом 33:21, па ће црвено-бели морати да уложе много енергије како би стигли до бодова на тешком гостовању у правој рукометној средини каква је Каћ.

Изабраницима тренера Перуничића биће потребна и подршка са трибина, како би наставили успешан низ, а Звезда је позната по томе да у сваком месту има велику базу својих присталица, тако да не сумњамо да ће и овога пута навијачи дати крила играчима у походу ка новом успеху.

Југовић – Црвена звезда

4. коло Супер лиге Србије

субота, 11. октобар 2014.

СЦ Храм – Каћ, 19:00 часова

 

 

Повезане вести

Leave a Comment