Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Да ли је Петковић завршио сезону?

Десни бек Црвене звезде, Марко Петковић, доживео је повреду на утакмици младе репрезентације Србије против Шпаније у Јагодини и због тога би могао да пропусти остатак сезоне.

Према дијагнози лекара, Петковић је зарадио руптуру предњих укрштених лигамената колена и могао би да после евентуалне операције паузира око шест месеци. Међутим, према последњим информацијама, оно што цео овај случај ставља под знак питања је чињеница да је Петковић могао да се ослони на ногу и да ће са доктором Пурићем потражити и мишљење ортопеда специјалисте.

Марко се не мири са суморним докторским прогнозама, а на питање да ли је узео поменуту дијагнозу здраво за готово изјавио је за Србију Данас следеће:

– Нисам, пошто се уопште не осећам тако. Могу да се ослоним на ногу и надам се да ипак нису покидани лигаменти. Знаћу све у понедељак или уторак.

На позицији десног бека Ненад Лалатовић има још Предрага Ђорђевића, који је минулог лета стигао из Јавора, а постоји могућност и да Нејц Печник поново, као и прошле сезоне, буде прекомандован на ову позицију, јер се врло добро снашао у пролећном делу претходног шампионата, када је освојена дуго чекана титула.

Повезане вести

1 comment

ДС 1989 окт 12, 2014 at 09:35

Sami smo krivi sto coveku koji nas unistava dajemo reprezentativce. -.-“

Reply

Leave a Comment