Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда дефинитивно без Марка Петковића до краја сезоне

Десни бек Црвене звезде, Марко Петковић, обавио је у понедељак додатне прегледе на којима је потврђена ранија дијагноза, што ће за последицу имати да стандардни члан прве поставе најтрофејнијег српског клуба пропусти остатак сезоне.

Капитен младе репрезентације Србије покидао је предњи укрштени лигамент на утакмици против Шпаније у Јагодини, што је потврђено после прегледа у понедељак код доктора специјалисте Мирослава Миланкова. Опоравак у оваквим случајевима траје између шест и девет месеци, па је мало вероватно да ће Петковић заиграти за црвено-беле до краја сезоне.

У медијима се претходних дана шпекулисало да би највероватније Нејц Печник поново могао да буде прекомандован на позицију десног бека, али и да то место заузме Саво Павићевић, а да штоперски пар чине Дарко Лазић и Богдан Планић, што се на први поглед не чини као добро решење, јер је Саво Павићевић од доласка у клуб загосподарио дефанзивом Звезде као централни одбрамбени играч, а клуб је од тада примио знатно мање голова него раније. Најмање изгледа да заигра по десној страни у одбрани има Предраг Ђорђевић, коме је то природна позиција, али он до сада није добио прилику у првенству од доласка из Јавора.

Повезане вести

Leave a Comment