Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеРукомет

Рукометни клуб представио новог спонзора и дрес, Звезда три године у Асиксу!

Рукометни клуб Црвена звезда представио је данас нове дресове за текућу сезону и потписао уговор са новим техничким спонзором, реномираним произвођачем спортске опреме, Асиксом, односно фирмом „Универс Ко“ која је генерални заступник за познати бренд. Уговор на три године потписали су председник Црвене звезде Мирко Бутулија и генерални директор компаније „Универс Ко“, Драгослав Јоцић.

Испред рукометног клуба Црвена звезда обратили су се тренер и директор Ненад Перуничић и председник Мирко Бутулија, који су изразили задовољство потписаним уговором са реномираним произвођачем.

Мени је велико задовољство јер Звезда као велики бренд и име заслужује друге велике брендове. Поред одбојке која је призната у самом свету и код нас, и надам се да ће још неки клуб из наше породице ускоро бити део целе приче. Надам се да ће нам сарадња посрећити. Ово је уједно и најава за предстојећи „Вечити дерби“, који се игра у недељу од 19.30 у „Шумицама„, рекао је Ненад Перуничић.

Желим да вам се захвалим што сте овде данас. Задовољство је што ћемо потписати уговор и надам се да је ово први у низу потписивања још неких спонзорских уговора у овој години. У преговорима смо са још пар спонзора који су нам обећали подршку и надам се да ћемо у наредном периоду и то потписати. Надам се да ће обе стране бити задовољне уговором, а ми ћемо се потрудити и да кроз резултате, добар имиџ и бренд какав носи РК Црвена звезда покушати да оправдамо указано поверење.“, закључио је председник Бутулија.

Директор компаније „Универс Ко“, генералног заступника бренда Асикс, Драгослав Јоцић је изазио задовољство због сарадње са још једним чланом црвено-беле породице.

Добар дан свима испред компаније „Универс Ко“, која је већ 14 година генерални заступник познатог јапанског бренда Асикс за Србију, Црну Гору, БиХ и Македонију. Наш интерес је да спонзоришемо велика имена и клубове, што РК Црвена звезда свакако јесте и да допринесемо да у нашој земљи буде још више професионалаца у млађим категоријама.“

Уследило је потписивање уговора, а затим су и првотимци Војислав Брајовић, Младен Шотић, Срђан Милутиновић, Урош Протић, као и голмани, капитен Владимир Цупара и Марко Антељ представили нову опрему клуба за текућу сезону.

Повезане вести

Leave a Comment