Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаОдбојкаОдбојка

Пораз Звезде у Суперкупу

Одбојкашице Црвене звезде ни из другог покушаја нису успеле да се домогну трофеја у Суперкупу Србије, пошто је од њих била боља екипа Визуре резултатом 3-0 (25-18, 25-23, 25-10).

Највећи отпор црвено-беле су пружиле у другом сету, док су у трећем у потпуности истакле белу заставу, па “ајкулицама“ није било тешко да дођу до првог трофеја у сезони.

Ослабљене неиграњем првог поентера екипе – Аделе Хелић и примача Николине Лукић, звездашице су на паркет дворане у Лајковцу истрчале у најмлађем саставу у последњих десетак година. Покушале су Љубица Кецман и Бојана Миленковић да парирају шампиону државе, којег је предводила сјајна Тијана Бошковић са 17 поена, али у овом тренутку више нису могле.

Иако нису успеле да дођу до првог трофеја у Суперкупу Србије, наше даме нову сезону дочекују са највишим амбицијама, а прилику да се представе у знатно бољем светлу имаће већ за три дана када дочекују екипу Динама у првом колу првенства.

Повезане вести

2 comments

boban окт 17, 2014 at 07:53

nisam u toku , pa zar ove nisu vise partizan vizura ?

Reply
Goran окт 17, 2014 at 14:37

To sam i ja hteo da pitam 🙂 Izgleda da nisu jer kad ukucas partizan vizura odvede te na stari web sajt koji nije azuriran od prosle godine,a na internetu i na sajtu winer stadise lige pise samo vizura,cak i slike sa ove utakmice sam gledao na nekoliko portala i nema crnih dresova na njima kao prosle sezone i grba partizana vec samo plavi dresovi i stari grb vizure…Izgleda da im mutantiranje nije dugo trajalo 🙂

Reply

Leave a Comment