Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Лазовић: Вредно смо тренирали

Још мало је остало до почетка 147. вечитог дербија који ће, за разлику од претходних година, у јесењем делу бити одигран на стадиону у Хумској.

Фудбалери Црвене звезде спремни дочекују изазов који следи, иако ослабљени одсуством неколицине фудбалера. Дарко Лазовић очекује тешку утакмицу, која пружа њему и саиграчима шансу да се искупе за кикс у прошлом колу.

– Очекује нас доста тешка утакмица, поготово јер је Партизан до сада забележио све победе у првенству. Један једини пораз ове сезоне забележили су у Европи, на гостовању. Ипак, мислим да не треба толико да гледамо њих, већ да много више пажње обратимо на нас саме. Утакмица у суботу нам је добра прилика да се искупимо за овај кикс против Вождовца у прошлом колу – рекао је Лазовић.

Звездино крило истиче да екипа у доброј атмосфери дочекује утакмицу, иако уздрмана повредом Марка Петковића.

– Одлична је атмосфера, имали смо две недеље паузе због утакмица репрезентација. Вредно смо тренирали, али и даље чекамо да се врате неки играчи који су имали репрезентативне обавезе. Остаје велика жал што се Петковић повредио, и његово одсуство ће сигурно бити велики хендикеп за екипу – констатовао је Лазовић.

Повезане вести

Leave a Comment