Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Конференција пред дерби, Лалатовић: „Изгараћемо за три бода“

На Маракани је данас одржана конференција за медије пред 147. „вечити дерби“. Новинарима су се обратили шеф струке Ненад Лалатовић и капитен Никола Мијаиловић.

„Сутра нас очекује дерби, два највећа клуба, празник српског фудбала. Надам се лепом амбијенту, пуном стадиону, велокој подршци наших навијача и нашој победи. То неће бити лако, непоражени су до сада, имају јако добар тим, није им отишао ниједан играч, дошла су тројица. Али, то не значи ништа. Дерби одлучује како устанеш и на коју ногу. Ми ћемо сигурно изгарати да би дошли до три бода“ рекао је Лалатовић и наставио:

„Што се тиче Ракића, једино је он под знаком питања. Са њим ћемо попричати данас и видети јел може да игра сутра. Знам ко ће га заменити ако не може и знам ко ће играти.“

„Шеф је све рекао. У принципу, они имају јачи и уигранији тим што не значи да нећемо победити. Даћемо максимум“ истакао је Мијаиловић који ће против Партизана одиграти 50. утакмицу у дресу нашег клуба.

На конференцији: Борис М.

Повезане вести

2 comments

jagodina navija za zvezdu! окт 17, 2014 at 18:00

Na kom sajtu su otisli svi ovi navijaci naseg kluba?
Utakmica pred derbi a nema komentara…

Reply
dejca окт 18, 2014 at 13:01

Ja trazim sajt gde pise da cemo da krenemo sa 2 spica i sa malim Risticem, kao i sa Pecnikom na krilu… ali tesko da mogu da nadjem 🙂

Reply

Leave a Comment