Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Порука Ненада Лалатовића навијачима Партизана након утакмице (ВИДЕО)

Ненад Лалатовић извео је најмлађи тим Црвене звезде у вечитом дербију у протеклом периоду и није успео да оствари повољан резултат, јер је Никола Дринчић из слободног ударца погодио мрежу Црвене звезде и донео свом тиму три бода.

Емотиван, као и увек када су утакмице које води са клупе у питању, није поднео провокације након меча. Погледајте шта му се „отело“ приликом давања изјаве „Арени“.

Повезане вести

7 comments

Djole-Jagodina окт 20, 2014 at 11:29

Ja sam na pocetku sezone dao punu podrsku Lalatovicu i ostajem pri tome.On je hrabar trener ali sa kvalitetom koji ima ovaj tim normalno je da ta hrabrost moze da se okrene protiv njega pa je i on rezervisaniji.Jedina zamerka je to sto forsira Gavrica ,verovatno da bi sebe opravdao i dokazao da on vredi,ali trenutno nije to to.Sistem 4-2-3-1 je dobar ali ako se tranzicija radi brzo u protivnom napad ostaje jalov i bez velike realizacije zato sto malo igraca ucestvuje u zavrsnici.Mozda bi mogao da razmisli o 4-4-2.I jos jedno pitanje mene muci a to je ugovor pecnika.Imao je on dobrih trenutaka i odlicnih partija,zeleo je da ode ali nije nasao angazman pa je ostao i to su cinjenice.E sad ako je ostao i dogovorio se da mora da igra svaku utakmicu to je lose za nas.Jer videli smo da nije to isti igrac od prosle sezone a i ovo premestanje po pozicijama ubija ekipu.LALE samo hrabrije ipak smo mi ZVEZDA!!!!

Reply
burago окт 20, 2014 at 00:28

Druga je stvar bila prosle sezone, jesmo gubili utakmice, ali smo i dobijali po 5-0, 5-1, videlo se da mozemo, samo treba da se uigramo, pa me tada prednost Partizana i nije toliko brinula jer se videlo da su losiji. Sada je druga prica, nijedna utakmica nije pokazala da mi nesto mozemo, mucimo se, bezidejno igramo, a pritom nemamo pojedince(sem Lazovica kakav je da je) da rese situaciju 1 na 1… Nesto mora da se menja, Ristic mora svaku da igra, jer se iz aviona vidi da ume sa loptom, kao sto se za Gavrica vidi da ne ume nista… Mora pametnija postava i rezultati ce doci

Reply
MarkoBeograd окт 19, 2014 at 20:16

Bravo za hrabru postavku , bravo za bacanje dece u vatru, tako se prave igraci, bravo za prvo poluvreme, da je mali Luka dao sto je trebalo, druga bi se prica pricala, idemo dalje i glava gore!!! Lalatovic na duze staze, ekipu zadrzati koliko god je to moguce. Zvezda je zivot!

Reply
otpisani101 окт 19, 2014 at 18:45

pojedini komentari protiv lalatovica su bez ikakve osnove…da podsetim ljubitelje slavise stojanovica da je i on na isti stadion,protiv istog protivnika,sa +6 bodova viska,sa milijasem,mrdjom,ninkovicem itd…izgubio sa 2-1…i u isto ovo vreme prosle sezone je imao 3 poraza i sramno prokockanih 2-0 protiv donjeg srema,sa igracem vise i to pred 20 000 navijaca na mari…dakle lalatovic je tek trener pocetnik,ne kazem da je neka klasa,ali je bolji i od stojanovica i od jankovica,gde ako se setite bilo je utakmica gde nismo ni uputili udarac ka golu tokom cele utakmice…dakle lalatovic nije klasa,para za bolje nemamo i nije sigurno losiji od prethodne dvojice,gde smo igrali dosadan,spor,kukavicki i najgori fudbal ikada vidjen u istoriji zvezde…a ponasanje lalatovica?,pa sta sve je radio murinjo prema navijacima,novinarima,kolegama iz trenerske branse,pa je danas najplaceniji trener i nije mu smetalo da vodi velikane poput reala,intera,celzija itd…dakle lalatovic je najveci krivac za lose rezultate,ali sam protiv da ga smene likovi koji su gospodini,tunjavi i mlitavi…

Reply
Milos90 окт 19, 2014 at 18:11

Trebao je ranije da izvrsi izmene i to Savicevic-Gavric i Avramovski-Bosancic

Reply
Teks Viler окт 19, 2014 at 16:01

Hrabar je ovaj momak.Jesmo izgubili ali smo igrali,skoro,sa podmlatkom.Rajkovic,Ristic,Jovic,Avramovski i Lazic nemaju ni 19 godina u proseku.Tu su i Planic,Grujic,Savicevic,Jokic…Trener je mlad takodje.Uz malo srece,moglo je juce da se zavrsi i u nasu korist.Nema veze,iako mi ova uprava ide na zivce,srecno.Uvek uz Zvezdu,svim srcem.Nego,nema Spartanca da komentarise a on je stalno pisao da treba bataliti jednu sezonu zarad stvaranja mlade ekipe.Gde si?

Reply
Luka окт 19, 2014 at 14:13

Lepo je to kad je neko zagriženi navijač do koske, ali takav ne bi smeo da bude trener. Pa koliki bolid treba da budeš da ovo pred kamerama kažeš? Za trenerski posao su, pre svega, potrebni živci k’o konopci. Nadam se da ćemo ovu prevaru od trenera oterati što pre, pa neka ide na sever – tamo će nam više valjati.

Reply

Leave a Comment