Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Учинак играча на позајмицама: Стојковић стрелац, повреда Митровића

Иако је претходни викенд био искључиво у знаку дербија, наш сајт је ипак испратио и резултате Звездиних фудбалера који су на позајмицама. До објаве овог текста нисмо успели да добијемо информације о свим играчима који наступају у Трећој лиги, али доста тога о учинку младих Звездиних нада можете прочитати овде.

Никола Стојковић – у мечу у коме је Радник савладао БСК резултатом 2:1, Стојковић је био стрелац јединог гола за БСК; али је ипак замењен у 62. минуту.

Милан Јокић – Колубара је одиграла нерешено у Ужицу. Екипа Јединство путеви је повела у раној фази меча, али су гости изједначили из пенала. Милан Јокић је одиграо целу утакмицу.

Марко Грујић – Док је Јокић одиграо целу утакмицу за Колубару, његов клупски друг, Марко Грујић, није био у протоколу.

Немања Ахчин – Младост из Лучана савладала је Доњи Срем, а Немања Ахчин одиграо је целу утакмицу и зарадио жути картон у 53. минуту.

Мамаду Мбођ – Напредак је на домаћем терену савладао Раднички з Ниша резултатом 3:1, а Мбођ је ушао у игру у 70. минуту.

Лазар Митровић – Иако је почео утакмицу у дресу Сопота и чак постигао гол у 15. минуту, млади Митровић се том приликом повредио. Лекари мисле да су у питању редњи укрштени лигаменти, али чека се званична потврда. Надајмо се најбољем.

Повезане вести

Leave a Comment