Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Звездин ривал пред распадом!

Црвена звезда је магичном партијом савладала Галатасарај у првом колу Евролиге, а након тог меча у турском клубу дошло је до трзавица. Прво је Нолан Смит ушао у сукоб са тренером Атаманом, а затим је (кошаркашки) свет обишла вест да су Турци пред тоталним колапсом.

Наиме, кошаркаши Галатасараја Карлос Аројо, Ендер Арслан, Фуркан Алдемир, Нејтан Џаваји, Мартинас Поцијус и Владимир Мицов постаће слободни играчи ако не добију новац до 1. новембра. Поред њих шесторице и већ поменутог Смита, који је у проблему, јасно је да турски тим постаје некомпетентан у даљем току Евролиге, у изузетно јакој групи, а оно што би могло користити Звезди јесте могућност да они до тог 1. новембра, уколико се ништа не промени, покушају да савладају Валенсију у 2. колу. Шпанци су конкуренти за другу фазу такмичења, а у Истанбулу ће наступити без Владимира Лучића, који се повредио. Звезди би то изузетно значило, јер је одличним партијама најавила највише циљеве и одлазак даље.

С обзиром да је први човек фудбалског, али и кошаркашког клуба Унал Ајсал одлазећи и да се чекају нови избори питање је шта ће се десити са ривалом Црвене звезде.

Повезане вести

4 comments

Wild Wild окт 23, 2014 at 23:36

Batalite ta nadanja u „raspad“ Galate, od toga nema ništa. Mi moramo u EL da tražimo tri pobede kući i jednu na strani, i da se nadamo da četiri budu dovoljne za prolaz, jer najčešće i jesu. Samo što će to nakon poraza od totalnog autsajdera grupe biti mnogo teže. Protiv Olimpijakosa i Valensije možemo dobiti jednu od četiri, Galatasaraja ne možemo u gostima, a od Neptunasa sam već upisao bodove u Areni jer je najgori tim koji je ikad igrao EL. Dakle, ključ je K. Laboral, mora pasti u Areni, a verovatno će nam biti imperativ i pobeda u Španiji. Nije to nemoguća misija, samo je problem što smo ih dobili i prošle sezone dva puta, pa bi to bile četiri za redom protiv istog tima. Dosta teško, ali nakon večerašnjeg kiksa, nema nam druge.

Reply
josif окт 23, 2014 at 15:28

Molim vas da ne prenosite polovicne informacije koji plasiraju mediji koji time zele da omalovaze uspeh i pobedu Zvezde protiv Galate kluba koji je na pocetku sezone prijavio budzet od 10 miliona evra i koji je sekcija fudbalskom klubu Galatasaraj koji takodje ima problema sto se vidi i po rezultatima ali je to samo privremeno jer su u klubu izbori na svim nivoima tako da se menja vlasnistvo u klubu i sada odlazeci predsednik povlaci pare pa se stranci uzbunili i u fudbalu i u kosarci(informacija iz prve ruke od Pandeva,fudbalera koji igra tamo i mog prijatelja)ali je to samo administrativni problem,niko nigde neide niti se raspada,brzo ce to biti sredjeno,Galatasaraj je najveci brend u Turskoj.Jos jednom kazem,nemojmo omalovazavati uspeh nasi momaka poluinformacijama.Pozz.MKD

Reply
dexy122 окт 23, 2014 at 13:46

Mislim da to nece biti ni potrebno. Ako se oni raspadnu, mi taj tim treba da dobijemo i na gostovanju. Tu vec imamo dve pobede. Ocekuju se obe pobede protiv Neptunasa. To su 4. Prosle sezone smo imali cetiri pobede i jedini smo bili koji nisu prosli sa toliko pobeda, pa bi bilo dobro da dobijemo jos jednu ili dve utakmice kuci i onda smo sigurno u top 16. Prva stanica je naravno Litvanija i Neptunas. Ako odemo na 2-0 sve ce biti lakse.

Reply
aikido окт 23, 2014 at 19:56

prvo skočiti pa reći hop….Neptunasa sam se najviše i pribojavao,Galata će biti neprepoznatljiva dobro uigrana ekipa do revanša,Pirejci će nas odvaliti obe utakmice (mada bih volio da „puste u Beogradu“),Neptunas kući moramo dobiti,Laboral barem kod kuće dobijamo i na moranje Valenciju…i to je to opet na guranje četiri pobjede….Nemamo mi trenera,tu leži problem….

Reply

Leave a Comment