Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Учинак играча на позајмицама: Караклајић стрелац, Ахчин и Јокић стандардни

Фудбалери Црвене звезде нису много показали у претходном колу. Доњи Срем је једва савладан, а онако лоша игра дуго није виђена на Маракани. Можда је то знак за тренера Лалатовића да почне да размишља и о играчима који су послати на позајмицу, можда би неко од њих могао да помогне екипи. Наш сајт прати учинак тих играча. Након сваког кола овде можете прочитати нешто о Митровићу, Ахчину, Мбођу и великом броју других Звездиних играча.

Немања Ахчин – Младост из Лучана савладала је Рад резултатом 2:1, Ахчин је одиграо целу утакмицу и пружио солидну партију.

Мамаду Мбођ – Напредак је као домаћин претрпео пораз од екипа Новог Пазара резултатом 0:1, а Мбођ поново није био стартер већ је на терен ушао у 82. минуту.

Никола Стојковић – На мечу у коме је БСК савладао Бежанију резултатом 1:0 Стојковић је био стартер. И поред добре игре, он је замењен у 70. минуту.

Милан Јокић – одиграо је целу утакмицу у дресу Колубаре која је ремизирала са екипом Синђелића. Резултат је био 3:3.

Никола Караклајић – Одиграо целу утакмицу за Синђелић и био стрелац гола у 32. минуту.

Милош Брајовић – Ушао у игру у 46. минуту меча Вршац – Динамо, али није имао запажену улогу у дресу гостујуће екипе.

Никола Ђорђевић – Одиграо је читаву утакмицу у којој је његов БАСК савладао ИМ Раковицу резултатом 1:0.

Лазар Митровић – Иако је на почетку деловало да је његова повреда оубиљније природе, на срећу није тако. Митровић ће паузирати месец дана.

Филип Манојловић – Млади голман постао је стандардан у Сопоту. У претходном колу је добро бранио.

Повезане вести

1 comment

mmmm окт 28, 2014 at 19:45

Sta je s Mitrovicem, postoji li uopste taj lik? Da nije novi Fantom? Prosle zime povreda, sad povreda… Ne secam se nesto da sam ga gledao u omladincima.

Reply

Leave a Comment