Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Павићевић: Знамо шта нам је чинити

Након Борца из Чачка, следећи противник Црвене звезде у Купу Србије, биће још један суперлигаш, екипа Рада.

Свесни су сви у табору црвено-белих да Звезду очекује не једна, него две тешке утакмице, али у свлачионици влада оптимизам који нам је пренео Саво Павићевић, командант Звездине одбране.

10453344_745385582189007_3928199579922159952_n– Доста смо разговарали о претходној утакмици. Шеф је био у праву за многе ствари, и мислим да нам је свима јасно где смо грешили, и такође мислим да нам се такве грешке неће понављати. Утакмица против Доњег Срема нас је много тога научила. Иако спада у оне које, жаргонски речено, треба што пре заборавити, извукли смо многе поуке из тог дуела – открио је Павићевић.

Тренер Лалатовић је изјавио да верује у своје играче, и да мисли да могу да се психички издигну из благе кризе у коју су запали. Његово мишљење дели и Павићевић, који истиче да су сви фокусирани на наредне две утакмице.

– Понавља нам се ситуација од пре месец дана, поново ћемо одиграти две везане утакмице против истог ривала. Овога пута ће бити још и теже, јер нам следују два гостовања, против добре екипе Рада, на терену који ће нам додатно отежати наше планове. Али, и поред тога, знамо шта нам је чинити и шта је потребно да урадимо како бисмо добили ту утакмицу – јасан је Павићевић, који види и неколико Звездиних предности:

– Можда нам терен не иде у прилог, али наша предност ће свакако бити наши навијачи, који чине да се на свакој утакмици осећамо као домаћини. Дужни смо да им узвратимо борбеном, агресивном игром, а они ће то осетити и знати да цене. Верујем да уз такав приступ, неће ни резултат изостати. И раније сам говорио да је првенство дуго, и да морамо да се сконцентришемо на наше утакмице, па ћемо на крају да подвлачимо црту – рекао је Павићевић.

Повезане вести

Leave a Comment