Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Човић: Да искористимо предност домаћег терена

Кошаркаши Црвене звезде у уторак увече били су у прилици да поново осете кошеве у Комбанк арени. Био је то први тренинг изабраника тренера Дејана Радоњића у највећој дворани на Балкану у склопу припрема за меч трећег кола Евролиге. Дуел са Валенсијом на програму је у четвртак од 19 сати, а улазнице за ову утакмицу могу се купити на свим продајним местима Евентима.

541765_517154158345485_803463295_nТренингу Звездиних кошаркаша присуствовао је и председник клуба Небојша Човић, желећи да им пружи подршку пред врло важан меч.

– Сматрам да је јако важно да навијачи препознају тренутак у ком се налазимо. Пред нама је изузетно битна утакмица против врло јаког противника. Наша жеља је да учинимо све да се пласирамо у Топ 16 фазу Евролиге, а за тај подухват су неопходне победе на домаћем терену. Велико богатство Црвене звезде су њени навијачи, јер они својим фантастичним бодрењем нашу екипу чине неупоредиво снажнијом. Зато се надам да ћемо против Валенсије имати њихову велику подршку и да ћемо максимално искористити предност домаћег терена, јер само заједничким снагама можемо да дођемо до победе – почео је причу Човић и потом додао:

– Пратим изјаве играча у медијима и њихове апеле у којима позивају навијаче да у што већем броју долазе на утакмице. То заиста нису фразе и ја их потпуно разумем. Јер, та количина позитивне енергије која се сручи на паркет дворане, у атмосфери коју праве Звездини навијачи, никога не оставља равнодушним. Мислим да је то осетио свако ко је макар једном био у прилици да присуствује утакмици Звездиних кошаркаша када су биле пуне трибине. Из тог разлога придружујем се њиховом апелу и позивам навијаче да у што већем броју у четвртак дођу у Комбанк арену и на тај начин покажу приврженост и љубав према клубу. Валенсија је свакако клуб који веома респектујемо. То је неупоредиво искуснији и скупљи тим, али уз подршку какву је Звезда имала у мечевима против Локомотиве, Будивељника, Уникса или Галатасараја све је могуће. Надам се да ће се навијачи одазвати нашим позивима и да ће нам пружити подршку какву заслужујемо у дуелу са ривалом који је прошле сезоне тријумфовао у Еврокупу – закључио је Човић.

Повезане вести

Leave a Comment