Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Радмановић: Овим младим момцима треба наша подршка

Дуел са Валенсијом се ближи, а један од оних који је резервисао своје место за утакмицу трећег кола Д групе Евролиге у Комбанк арени је и Владимир Радамановић. То и ви можете учинити и придружити му се у четвртак од 19 сати, јер карата још има у продаји, а оне се могу купити на свим продајним местима Евентима по цени већ од 600 динара.

Бивши првотимац црвено-белих, некадашњи репрезентативац, кошаркаш са завидним НБА искуством и осведочени звездаш нипошто неће пропустити меч са Валенсијом, а у интервјуу који је дао за клупски сајт позвао је навијаче да у што већем броју подрже млади тим Црвене звезде.

– Драго ми је да је Црвена звезда базирала своју будућност на младим играчима који са странцима који су доведени ове сезоне имају прилику да се такмиче у Евролиги и на тај начин стичу драгоцено искуство које им је неопходно да стасају – почиње причу Радмановић, који је врло позитивно оценио и искорак који је направљен селидбом екипе из Пионира у Комбанк арену за евролигашке мечеве:

– Чињеница да Црвена звезда има велики број верних навијача који су спремни у сваком тренутку да бодре екипу оправдава жељу клуба да већим капацитетом седишта пружи што већем броју људи прилику да уживо прате утакмице Евролиге – објаснио је Радмановић.

Прошле сезоне објектив Звездиног фотографа Драгослава Жарковића ухватио је Радмановића у публици на сада већ историјском мечу против Будивељника у четвртфиналу Еврокупа када је оборен европски рекорд по броју гледалаца (24.232). На питање да прокоментарише амбијент из Комбанк арене Радмановић је рекао:

– Имао сам ту част да играм за Звезду, али и да из гледалишта пратим утакмице црвено-белих и свакако да је енергија коју играчи добијају од навијача битан фактор који може да утиче на крајњи исход меча, што је за сваку похвалу.

О очекивањима пред дуел са Валенсијом Радмановић каже:

– Као и за сваку Звездину утакмицу очекујем да ће играчи Црвене звезде дати свој максимум, а исход меча ће зависити како од квалитета тако и од тренутне форме обе екипе.

Радмановић је потврдио да ће са великим задовољством присуствовати дуелу са Валенсијом и потом додао:

– Доћи ћу да подржим ове младе момке. Такође, овом приликом желим да позовем све навијаче нашег клуба да учине исто и надам се да ћемо сви задовољни изаћи из Комбанк арене – закључио је Радмановић.

Повезане вести

1 comment

pera окт 29, 2014 at 15:39

Tako je Vlado da pomognemo našim momcima. Nek se trese Arena igra naša Zvezda.

Reply

Leave a Comment