Moja Crvena Zvezda
ВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Пораз од Рада у Купу Србије

Фудбалери Црвене звезде поражени су у осмини финала Купа Србије, и на тај начин су завршили такмичење у Купу Србије.

Стадион: Обилића
Гледалаца: 2000
Судија: Данил Грујић (Ниш)
Стрелац: Перовић у 51. минуту.

Рад: Радуновић, Ђурић, Јелић, Гњатић, Распоповић, Милошевић, Родић, Перовић, Бајић, Веселиновић , Марковић.
Резерве: Јовановић, Денић, Михајловић, Ненадовић, Мараш, Станчевски, Милисављевић

Црвена звезда: Кахриман, Печник, Лазић, Павићевић, Мијаиловић, Ковачевић, Ристић, Катаи, Гаврић, Лазовић, Јовић.
Резерве: Рајковић, Планић, Антић, Босанчић, Гогић, Савићевић, Деспотовић.

Мало фудбала, и доста борбе. Ово је најбољи опис првог полувремена, током којег је прва стопостотна шанса виђена тек у последњим тренуцима овог периода. Тежак терен је свакако допринео оваквом стању ствари, па су наши фудбалери често покушавали и дугим лоптама да упосле Јовића, Гаврића и Лазовића, али из такве игре није се родила нити једна прилика. Домаћин је претио после прекида, али у два наврата некадашњи Звездин фудбалер, Славко Перовић, није најбоље примио лопту у шеснаестерцу Црвене звезде.

Катаи је у два наврата шутирао, али је оба пута интервенисао голман Радуновић. Све до 45. минута, то су били и једини ударци у оквор гола, а онда је штопер Рада погрешио, до лопте је дошао Јовић који је испред себе имао само голмана Рада, али је шутирао превише слабо и доста близу Радуновића који је и из ове ситуације изашао као победник.

Друго полувреме је донело много више узбуђења и прилика, међутим поново је неефикасност скупо коштала Црвену звезду. Рад је своју прву праву шансу искористио – док је Звезда нападала Рад је створио прилику, а некадањи играч Црвене звезде, Славко Перовић, успео је у 51. минуту да затресе мрежу. Није се Рад повукао, тражио је и други гол, али се у тим тренуцима истакао Кахриман. Требало је Звезди времена да помери тежиште игре на половину Рада, а након уласка Босанчића и Деспотовића, Звезда је била тим који је доминирао на терену.

Прву праву прилику у другом полувремену пропустио је Лазовић, који је фантастично шутирао из волеја, али се испречича пречка. До краја утакмице је Звезда покушавала дугим лоптама да створи прилику, али тек у самом финишу је и стигла до њих. Мијаиловић и Павићевић су били у ситуацијама да затресу мрежу, али на висини задатка је био данас врло добри Радуновић, и резултат до краја утакмице није промењен.

Исти ривали одиграће у недељу од 13 часова првенствени дуел, такође на стадиону Обилића.

Повезане вести

12 comments

raca окт 29, 2014 at 21:39

Lalatovicu mars iz Zvezde! Povedi sa sobom i Gavrica i Katai.

Reply
MarkoBeograd окт 29, 2014 at 21:38

Ljudi , u pravu ste za igru ali jedno imajte na umu, ovoj ekipi u odnosu na proslu fale Ninkovic, Milijas, Kelhar,Bajkovic,Dauda,Mrdja…… Ono sto smo godinama cekali sada imamo, 5-6 omladinaca u prvih 11 i to je sjajno ali to MORA da se istrpi, ako groblje nastavi sa kiksevima , mozda ce i biti nesto, mi realno tek sklapamo kockice, bice mnooogo oscilacija sto je razumljivo. Podrska ovom timu! Zvezda je zivot!

Reply
raca окт 29, 2014 at 21:29

Lalatovicu mars iz Zvezde! Sa sobom povedi Gavrica i Katai!

Reply
MILAN KG окт 29, 2014 at 20:28

Ako zelomo da se borimo za titulu hitno i bezuslovno smeniti Lalatovica!!!!!!!!!!!! Sto se tice \jpvica nega cemo da upropastimo za to je kriv terzic i naduvanje preko novina tipa da je on falkao da je sublimacija panceva i drulica u jednom, mpromasio je dva zicera u derbiju danas cist zicer koliko god da je mlad da je toliki biser morao je bar jedan gol da da u nasoj ligi ne igra on u primeri ili premijer ligi pa da kazemo prejako takmicenje … on ocigledno ima problem u glavi koliko je zicera promasio ne moze svaki da da ali bar jedasn je morao.

Reply
Bojan окт 29, 2014 at 17:57

😕 :facepalm:

Reply
Djole-Jagodina окт 29, 2014 at 17:41

Bio sam zadovoljan kad je Lalatovic dosao i mislio sam da je to pravo resenje.Danasnja izjava posle utakmice me sokirala.Trener kaze da smo igrali dobro ali samo fali zavrsnica,sto je za ozbiljnu analizu jer sem sanse Jovica kojeg polako upropastavamo mi nismo imali nista a i tu sansu su nam oni stvorili.Problem je sto se ne vidi ideja sta i kako.Ovakvo preskakanje smo imali samo kod Murinja.To kako mi stojimo na terenu,trcanje,angazovanje je bruka i sramota jer se Zvezda srozala na nivo seoske igre na livadi.Kretanje bez lopte,pas igra,prenos lopte sramota ali to nije krivica igraca jer nemozemo ih sve zameniti,problem je sta trener radi u pripremi utakmice,sta se vezba na treninzima itd,itd.Sve u svemu kad trener nevidi sta ne stima onda nema spasa jer onda nezna sta treba da menja.Ako je njemu problem samo realizacija onda on nema kapacitet za Zvezdu.LALE PROBLEM JE NACIN I STIL IGRE a to je do tebe!!!!!

Reply
Лале - чудотворац (!). окт 29, 2014 at 17:03

Ово је невиђена бламажа!
Оваквих играча – лакрдијаша нема ни у трећој лиги Србије.
У овом тиму нема ни пола играча који нешто вреди.
Од тренера Лалатовића па све редом – ово треба отерати из Звезде.
ЈАД, ЧЕМЕР, БЕДА, и трагикомедија од фудбала и фудбалера!

Reply
Sladajac окт 29, 2014 at 17:01

Коментар: Lalatovicu rekao si da cemo igrati kao Cile a mi igramo kao neki seoski tim sa Ostrva. Poraz nije strasan ali da su igrali Grujic, Djordjevic, Jovanovic, Antic, Avramovski, Savicevic od pocetka i ostali rezervisti ali ti Pecnika na beku Kataija?, po tebi najaci sastav, pogubio si se skroz i sredina terena ti ne postoji!, uskoro ako se ti ne trgnes sledi ti otkaz!!!…

Reply
zoran окт 29, 2014 at 16:58

Pitaj Kataija kako se trenira u ponoc pa posalji ove mezimce na trening .Aktiviraj udruzenje veterana oni mogu vise trcati od ovih nabedjenih fudbalera.Lalatovicu pogledaj ih u lice da vidis dali je kojom sramota onog sto pokazuju na terenu.Mijailovicu pogledaj snimak gola da vidis kako se ti kreces po terenu .

Reply
Vlada CZBG окт 29, 2014 at 16:46

ubije radare
ubij grobare
ubij toleta lopova
ZVEZDA SAMPION!

Reply
Божа окт 29, 2014 at 16:38

Наша игра је на нивоу шкотског нижеразедног тима (5-6. лига). Толико прескакње игре?????? …. Па нама играчи средине терена не требају. Можемо комотно играти у формацији 5-0-5 :facepalm: УЖАС!!!

А колико бивши играчи воле Звезду видели сте после победоносног гола оне п…е ћелаве. Не зато што је дао гол
( професионалац је и то је ок), него што се радовао као да је дао први гол у животу.

Reply
cveleee окт 29, 2014 at 16:25

CIRKUS KOLORADO!!!mogao si malo izmesati karte pustiti neke igrace da vidimo moze li se racunati na njih a ne ovako isti tim ces izvesti za vikend i sve ce biti isto…one duge lopte koje je slao pavicevic su odraz nemoci jedne ekipe a na veliku zalost kao navijaca crvene zvezde ekipe poput rada,vozdovca i donjeg srema nam drze casove kako se igra fudbal…STA RECI A NE ZAPLAKATI!

Reply

Leave a Comment