Moja Crvena Zvezda
ВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Лалатовић: „Наша неефикасност је поново дошла до изражаја“

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Ненад Лалатовић, био је незадовољан након елиминације Црвене звезде из Купа Србије.

– У првом полувремену смо контролисали утакмицу, али нисмо успели да реализујемо своје прилике. То нам се понавља из утакмице у утакмицу, а противник по правилу то искористи у другом полувремену. Рад је из прве шансе успео да поведе, и наша неефикасност је поново дошла до изражаја. Трудили смо се, покушали смо да изједначимо, створили смо и неке прилике, али имамо проблема са реализацијом, несумњиво – рекао је Лалатовић, и честитао противнику:

– Честитам Раду на победи, на проласку даље, и желим им много среће у наставку такмичења.

Повезане вести

28 comments

Dejo окт 31, 2014 at 13:07

Lalatovicu treba da stavis Jovica na klupu drugo treba da reces svojim iskusnijim igracima tipa Mijailovic ,Pecnik da pocnu da igraju fudbal da ginu za dres nase Crvene Zvezde ,sto se tice bilo kojeg protivnika nasa Crvena Zvezda ne treba da gleda kako oni igraju nego mi Lalatovicu vrijeme je da izvedes ovaj sastav recimo Rajkovic ,Pavicevic ,Planic ,Lukovic ,Mijailovic ,Savicevic ,Avramovski , Ristic ,Pecnik ,Lazovic i Despotovic ❗ ❗ ❗ ❗ 🙂

Reply
Тимотије окт 31, 2014 at 10:31

Лалатовићу, ухвати се посла и не даји бесмислене изјаве.
Једна или двије шансе нису неефикасност, већ незнање.
Колико је то било шанси за наш тим?
Стотину, па су се твоји пулени сити испромашивали?!

Свима је јасно да ЗВЕЗДА нема играча који заслужују да носе дрес тима у којем зарађују хлеб. Да игде има боље и да их било ко хоће, ма брзо би се они разбежали. Ненад Милиаш најбољи играч ЗВЕЗДЕ где је завршио? У турском друголигашу.
Гаврића. Деспотовића. Катаиа. Босанчића неће ни тим из Малог Мокрог Луга, али та дружина може само код тебе да игра. Шта је то до сад урадио Лазовић? Шта форсираш Јовића? Па прво питај дете како је спавао пред утакмицу, па га онда гурај по Терзићевој жељи да постане Фалкао ….јајо, јао….Мали је можда талентован, али шта је пружио до сад? Очито је да ти Лалатовићу из нереалних жеља покушаваш да постанеш други Мурињо, али са којим играчима? Са оним где одмах осам до десет треба најурити из ЗВЕЗДЕ!

Reply
Wild Wild окт 30, 2014 at 22:21

Kup je obezvređen totalno, i u neku ruku mi je drago što smo ispali, pogotovo što ove izjave trenera ukazuju da to nije baš „slučajno“, pa se nadam u lagana tri boda u prvenstvenom duelu za vikend.
Ono što mi nije drago je što i dalje igramo očajno, i nikakvog pomaka nema ni na vidiku.

Reply
Mani окт 30, 2014 at 13:50

Lalatovicu Pecnika moras pomeriti gore na krilo a Lazovica na hladjenje kao i Kataija!!! Pavicevica na desnog beka ako vec neces tog Djordjevica koji je doveden kao zamena Petkovicu. Planic ili Jovanovic uz Lazica na stopera i to je to!!! Za Jovica ne brinem, decko ce tek napuniti 17 a kako da ne uticu sve price na njega, ali kad probije led ima da buba redom!!!

Reply
Hez окт 30, 2014 at 02:45

Sve razumem, i da imamo očajan tim, i da se Lalat tek uči trenerskom poslu, i da nema para od lupeške uprave, ali da nam čovek, posle ovakve katastrofe od igre, kaže da je problem bio samo u realizaciji, to je stvarno sramno.

Reply
Dejan Ivanjica окт 29, 2014 at 23:57

Po reagovanju oba trenera po zavrsetku utakmice potpuno mi je jasno sta ce biti za vikend.A vama?

Reply
aikido окт 29, 2014 at 20:45

apropo,Lalatovićevog završetka izjave……- Честитам Раду на победи, на проласку даље, и желим им много среће у наставку такмичења….
ja bih se usudio reći i dodati….i unaprijed hvala na „ustupljena“ tri boda u narednom kolu Jelen Super lige…….;) hehehehe,šalim se,naravno.

Reply
dusan окт 29, 2014 at 19:16

igrom slucaja i bozjom voljom zvezda posle 10 odigranih kola ima samo 2 boda iza vodecih vojvodine i partizana! partizan je mogao da resi prvenstvo vec sada ali je od 6 bodova u poslednjih par dana osvojio samo jedan. i jedni i drugi dolaze na marakanu na prolece. ali, ako se ovako nastavi mi zaista nemamo sta da trazimo. probudite se vise. ako rakic ne moze jer je stalno metiljav, guraj lazovica u spic sa lukom ili iza luke. mali luka mora da pocne da daje golove. pecniku daj da igra napred. stavljaj spremne igrace u tim. ako bosancic i katai nisu spremni daj one koji jesu. daj bre te klince, pusti planica. ljudi, imamo samo dva boda zaostatka! MOBILIZACIJA

Reply
pera окт 29, 2014 at 21:47

Ovo otprilike ovako se očekivalo pre prvenstva jer su ekipe tu negde a to znači mnogo. mnogo loše. Zvezda ima par fudbalera koji trenutno nisu u formi a Partizan nema sem Drinčića nijednog. Ista je priča i tamo i tamo ono što poseduje kvalitet je mlado a ostalo je tu da bi se prodalo. Očekujem pre svega kvalitetniji rad celog pogona i šansu klincima koji do proleća ima da grizu i to je teg koji će preteći na našu stranu. Ponavljam utopija je igrati sa jednim špicem ako treba pojačati sredinu onda tu treba forsirati tempo sa što više izmena igrača koji su u manevru i vezi. Jasno je da mi imamo više igrača koji tu mogu odigrati pa ljudi logika je da moramo da protivnike nadtrčimo. Igramo sa timovima koji jedva imaju 11 igrača a mi ne možemo da budemo superiorni bar po pitanju trčanja i agresivnosti. Luka je promašio šansu jedan na jedan ali to mora tako da bi se kasnije pogadjalo i ono što drugi ne pogadjaju. Podrška daće Luka još mnogo golova, podseća me na Pančeva iz Vardara. Kad Darko bude pravi klinac će rešetati mreže. Gavrić može biti po desnoj strani samo kad Laza ne igra. Ristić mora da bude idejni tvorac napada. Sa povratkom Pečnika u špic dobiće i Rakić i Jović jer čovek zna mnogo fudbala i bićemo sigurno ubojitiji. Ima vremena da se do kraja lige prestine Partizan sada treba graditi tim i igru.

Reply
Dusan окт 29, 2014 at 19:05

Za nula evra dovesti igrace i trenera koji je primio samo 500 evra od pocetka sezone ne moze se bolje …
Da budemo srecni sto neko uopste hoce da igra za Zvezdu … Para nema a kad ce ih biti ne zna se

Reply
milos окт 29, 2014 at 21:11

A šta ti si dobio zadatak da nas smiruješ, ko sns botovi, pa možda i jesi kokezin!? Misliš da mi nemao oči i misliš da smo toliko glupi, pa da pomislimo da igrači naših protivnika odbijali da dodju u Zvezdu i da su samo lošiji od njih u našem klubu i da naši protivnici imaju super plaćene igrače i redovna primanja? Idi u centralu da ti smisle odgovor.

Reply
homer окт 29, 2014 at 17:56

odlazi bre sine ,nesposoban si za ovaj izazov!!! upropasti nas bre!!!

Reply
Vulo delija окт 29, 2014 at 17:50

Ne znam da li je do Lalatovica ili do lose realizacije , ali jedna stvar je sigurno deo ocajne i bezzivotne igre a to je odlazak Nenada Milijasa ,zaboravljamo da je Milijas bio mozak celog tima i cisto sumnjam da bi Partizan kao i Rad lako dosli do pobede da je on tu bio,ali koga nema bez njega se mora…

Reply
dejca окт 29, 2014 at 19:40

Bio sam protiv Milijasa, priznajem, jer sam (pogresno) mislio da zauzima mesto nekom mladjem, brzem… kad ono stvarno fali, nije sala!!

Reply
Luka окт 30, 2014 at 02:43

I ja priznajem, pljuvao sam Milijaša, ježio se od njegove sporosti, i govorio da imamo igrača manje na terenu. Ali, evo, tužna je istina da i on onakav fali. Dotle smo dogurali.

Reply
dejca окт 29, 2014 at 17:49

Bice bolje verujte mi! Ovo su dobri momci, vreme radi za njih.. kakav kup, ko jos to igra..
Jos cemo i da zaradimo na Gavricu, Jovicu, Lazicu.. Zivi bili pa videli! Nije uzalud Lalatovic ponosan na ove momke!
E SAD KO NIJE SHVATIO OVAJ sarkastičan KOMENTAR IMA PROBLEM!!! 🙂

Reply
Djole-Jagodina окт 29, 2014 at 17:45

ROBERT PROSINECKI!!!!!!Lalatovicu bolje nemoj da dajes izjave jer samog sebe guras u blato.Znas li ti sta hoces i koji sistem igre forsiras.Pogubio si se covece neznas de bijes.Nije problem ko ce da da gol vec ko ce da ga namesti!!!!

Reply
Rajko Delija окт 29, 2014 at 17:32

O kakvoj efikasnosti pričaš, kad smo mi to zadnji put bili efikasni.Mi uopšte nemamo nekog ko zna dati gol . Rakić pogađa jednom u sto godina Despotović ni tad a mali Jović izgleda da se plaši da daje golove a danas je bio i sebičan . Jovićevi promašaji su nas koštali možda čak tri pobede. Protiv Voždovca zadnji minut glavom sa tri metra preko gola, protiv groblja dve čiste šanse, danas takođe, jeste da je još mlad ali brate što je mnogo mnogo je pa kad će već jednom da počne da daje te golove. A o igri i da ne pričamo opet ti Pečnik igra beka umesto da igra napred.A bekovi sede u publici (zašto smo ih doveli) Ni Planića nema nigde , opet igra Katai kojeg baš nešto igra i ne zanima. Gavrić dribla samog sebe pa čak ni to ne ume.Džoni se načisto pogubio pa nezna ni šta ni gde igra a i to ne ume. A najviše si ti izgubio orjentaciju pa nemožeš da dovedeš sve u red. Zato ili odmah dovedi sve u red ili HVALA LEPO I DOVIĐENJA, dalje se tako nemože.

Reply
milos окт 29, 2014 at 17:28

Trideset godina gledam Zvezdu, bilo
je dosta loših izdanja, naročito poslednjih godina, ali ovakav diletantizam nikada nisam video. Trener se potpuno pogubio, udara glavom o zid i najbolje je da što pre ode i neka povede svog Gavru. Mijailović je za „no koment“, Bosančić za plakanje, Katai za kafanu, Lazović za psihijatra… ipak najviše je do trenera. Mnogo smo jadni, ovo je strašno, ali opet pozivam vas da dodjete na sledeću utakmicu, imamo popravni!

Reply
Sladajac окт 29, 2014 at 17:16

Коментар: ROBERT PROSINECKI!!!…

Reply
Sladajac окт 29, 2014 at 17:13

Коментар: Radovao sam se kada je Lalatovic postao nas trener, rekao je da cemo igrati borbeno kao Cile i da ce forsirati mlade igrace, stvoriti nove Vidice ali sve je upropastio!!!…Jovanovic ni rezerva, mlade reprez. Planica, Antica drzi na klupi, najboljeg desnog beka Djordjevica ni na klupi, uvek drugi kriv, zao mi je ali podnesi ostavku i nemoj vise da se brukas, formformacija 4-1-4-1, gluposti decenije!!!.. ROBERT PROSINECKI!!!…

Reply
zoran окт 29, 2014 at 17:09

E sada dodje ono mi cemo nas inat.To moze ako imas fudbalere a mi imamo igrace{za kud}

Reply
Лале - чудотворац (!). окт 29, 2014 at 17:08

Нема шта да се коментарише.
Ово је јад, чемер и тужна лакрдијашка дружина.
Ни пола играча у Звезди не заслужује неки коментар.
КАТАСТРОФА!

Reply
Божа окт 29, 2014 at 16:47

Лалатовићу, молим те објасни нам која је концепција Звездине игре? Ако је то оно прескакање средине терена које сте демонстрирали данас, онда је боље да се спакујеш и потражиш да водиш неки други клуб. И поведи Гаврића са собом. А о интелигенцији наше леве одбрамбене линије (Лазић и Мијајловић) видели смо када их је играч Рада полуокретом послао по бурек пре него што је додао оном ћелавом смраду који је дао гол (не кажем да је ћелави смрад зато што је дао гол, већ због количине излива радости после гола) . Е мој Лалатовићу неће ово изаћи на добро!!!

Reply
otpisani101 окт 29, 2014 at 16:46

mora da priznam da sam cinio sve da opravdam lalatovica,ali vreme je da podnese ostavku…derbi je za mene bio biti ili ne biti za lalatovica…posle poraza u derbiju i eliminacija iz kupa ,nema vise sta da trazi u crvenoj zvezdi…ekipa igra totalno suprotno od obecane igre lalatovica…nema ni agresivnosti,ni borbenosti ,ni moderne crvene zvezde…dakle lalatovic napolje…

Reply
josif окт 29, 2014 at 16:36

Nenade!Postujem te kao zvezdasa ali ako imas imalo doblesti podnesi ostavku.Idi zajedno sa Gavricem,Kataiem i Bosancicem koje si trazio da dodju i budu nosioci igre.Nemas igru,igraci su ti nemotivisani i lekcije ti drzi svaka prosecna ekipa.Idi covece molim te kakva neefikasnost do izrazaja ,idi ne blamiraj se.Pozz.MKd

Reply
apaca окт 29, 2014 at 16:35

Pre bih rekao igra,nema taktike ko muve bez glave,nama ostaje jedino da se nadamo autoglovima protivnika i nekim penalima za nas da izguramo ovu polusezonu :facepalm: :facepalm: .Ni ona sansa koju je imao Jovic nije dosla posle nase akcije,nego zbog greske protivnika.Jedina malaaa uteha u ovome je da je ovo bio kup,sad za vikend nemamo pravo na gresku,bice tesko kolko vidim,al nadam se u najboljem slucaju minimalnoj pobedi.

Reply
czv окт 29, 2014 at 16:33

Zao mi je sto ovo kazem ali postali smo seljacka ekipa!Treneru zasto nisi pustio planica da odigra koji minut od reprezentativca koji je trebao da ide sad na evropsko decko greje klupu u zvezdi,zasto smo ga dovodili ako ce da greje klupu tu je i mbodj mogao da sedi uz naseg vuleta,imamo tri leva beka i dva desna pa to ni celzi nema,i mi opet vracamo pecnika sa krila na beka a desni bek nek sedi na tribinama.Sve to kosta antica smo doveli decko igra utakmice protiv trepce i sopota a nas kapiten danas sa levog beka ide na desnu stranu pa cak i u poslednjih 10 min i u napadu se nasao nema discipline u igri samo nabijanje lopti pa ako prodje dali smo 13 golova treba da nas je sramota i ne moze se sve svaliti na luku jovica mali ima problem premlad je usao u tim ocekuje se mnogo a on je jos dete.Dovedi na zimu frajdeja iz lucana on je jedan od jacig napadaca u ligi pa sta nam bog da na prolece….

Reply

Leave a Comment