Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Арена отвара капије од 16 сати и 30 минута

За утакмицу трећег кола Д групе Евролиге између Црвене звезде Телеком и Валенсије која је на програму у четвртак од 19 часова, капије Комбанк арене биће отворене два и по сата раније, односно већ од 16 сати и 30 минута. На улазима ће као и обично бити спроведена ригорозна контрола, па зато позивамо навијаче да раније дођу у дворану како би се избегле гужве. Неће бити дозвољено уношење било каквих тврдих предмета, а сав ситан новац и овог пута биће дониран Црвеном крсту у хуманитарне сврхе.

Као и до сада, биће отворени улази на северној и јужној страни Комбанк арене, а посебно ће бити одвојени улази за ниво 200 и ниво 400, као и посебни улази за власнике сезонских карата. На изричит захтев Евролиге пролази између сектора на нивоу 200 мораће да буду ослобођени, на њима публика неће моћи да се задржава, а то ће контролисати редарска служба уз подршку полиције. Посебно наглашавамо да су сва места на нивоу 200 нумерисана и молимо навијаче да се придржавају нумерација. Такође, апелујемо на све гледаоце да обавезно чувају своје поништене и очитане улазнице све време како би се спречиле било какве злоупотребе приликом улаза у секторе на нивоу 200.

1654359_822565567804341_8763060920430583270_n

И овог пута молимо навијаче да навијају фер и спортски без убацивања било каквих предмета на терен, употребе ласера и пиротехничких средстава. Такође, из седишта Евролиге стигао је допис у коме се Црвена звезда упозорава да ће бити санкционисана уколико буде било каквог увредљивог скандирања на расној или верској основи. Сваки и најмањи инцидент могао би да има несагледиве последице на клуб и зато апелујемо на све навијаче да своју приврженост, верност и љубав према Звезди покажу на тај начин што ће је бодрити фер и спортски.

Важна информација за све навијаче је да карата још има у продаји и оне се могу купити на свим продајним местима Евентима (Комбанк арена, ТЦ Ушће, Дом омладине, Билет центар и још 150 продајних места широм Србије) по цени већ од 600 динара.

Повезане вести

Leave a Comment